ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηχηρή παρέμβαση Β. Μιχαλολιάκου: Ολέθριο λάθος οι απολύσεις

Ηχηρή παρέμβαση Β. Μιχαλολιάκου: Ολέθριο λάθος οι απολύσεις

«Είναι ολέθριο λάθος και τα λάθη δεν διορθώνονται με καινούρια λάθη, ούτε με εμμονές, ούτε με εγωισμούς», δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, σχολιάζοντας σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρόγραμμα κινητικότητας και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

«Είναι σαν να έχουμε έναν ασθενή και κάποιος να αποφασίζει χειρουργείο, αλλά όχι που το χειρουργείο, ότι έχουμε πρόβλημα στους πνεύμονες, αλλά αρχίζουμε και κόβουμε...Θα γίνει καλά ο ασθενής;», σημείωσε με νόημα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Τι είδους στοχοποίηση είναι αυτή. Σχολικοί φύλακες, δημοτικοί αστυνομικοί. Οριζόντιες σφαγές. Τι είδους επιπολαιότητα, προχειρότητα, βιασύνη και εφιαλτικό χτύπημα, είναι αυτή, στην ίδια την πολιτική δημοκρατία» αναρωτήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά.

«Πρέπει να βρεθεί λύση για τους δημοτικούς αστυνομικούς και τους σχολικούς φύλακες και να μην απολυθούν», πρόσθεσε ο κ. Μιχαλολιάκος.

Επιπλέον, ανέφερε πως ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης έχει λαμπρό μέλλον στην πολιτική «αρκεί όμως να μην ξεκινήσει με αίμα».