ΠΟΛΙΤΙΚΗ

35άρης Γραμματέας και στο ΣΥΡΙΖΑ

35άρης Γραμματέας και στο ΣΥΡΙΖΑ

Η εποχή ζητά αλλαγές και κυρίως το πολιτικό σύστημα έχει ανάγκη από ζητά φρέσκα πρόσωπα.

Το μήνυμα αυτό μετά το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως έχουν πάρει και στο ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που δεν αποκλείεται να οδηγήσει στην απόφαση ο νέος Γραμματέας να προέρχεται από τη γενιά των 35άρηδων.

Έτσι, μετά τον Ανδρέα Παπαμιμίκο της Νέας Δημοκρατίας και το Νίκο Ανδρουλάκη του ΠΑΣΟΚ, δεν αποκλείεται και η αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει μία σημαντική θέση σε έναν νέο άνθρωπο.

Η σχετική φημολογία φούντωσε μετά το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αν προσέξει κανείς την κατάταξη των προσώπων που πρώτευσαν στη νέα Κεντρική Επιτροπή, μπορεί να αναγνωρίσει πρόσωπα που ενδεχομένως θα παίξουν ρόλο το επόμενο διάστημα στην Κουμουνδούρου.

Τα σενάρια μάλιστα που κυριαρχούν τις τελευταίες ημέρες, θέλουν τον Τάσο Κορωνάκη (εκλέχθηκε 5ος) να είναι ο επικρατέστερος να αναλάβει τη θέση του απερχόμενου Δημήτρη Βίτσα. Ο Τάσος Κορωνάκης αποτελεί φίλο και συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα από τα χρόνια της νεολαίας, στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος στην Α' Αθήνας και υπεύθυνος για την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ.