ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντηση του ΚΚΕ στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον 902

Απάντηση του ΚΚΕ στην ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον 902

«Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ) με μία κατάπτυστη ανακοίνωση, αναπαράγοντας αυτούσια δημοσιεύματα των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ», «ΑΥΓΗ» και άλλων κονδυλοφόρων του συστήματος, σχετικά με τον 902, άνοιξε πόλεμο με το ΚΚΕ φτάνοντας στα όρια της χυδαιότητας», αναφέρει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

«Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά αυτό που αρνείται σκόπιμα να δει η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ. Ο 902, όπως και ο Ριζοσπάστης, δεν είναι καπιταλιστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν, όπως τα άλλα ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών, και το ΚΚΕ δεν είναι εργοδότης.

Ο 902, όπως και άλλα κομματικά μέσα, είναι ιδεολογικοπολιτικοί οργανισμοί για την διάδοση της πολιτικής και ιδεολογίας του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έχει τοποθετηθεί αναλυτικά και έχει εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους προχωράει στην πώληση της εταιρίας Ραδιοτηλεοπτική, καθώς και ότι σε αυτήν την ενέργεια κυριαρχεί η ανάγκη να ικανοποιηθούν οι υποχρεώσεις του σταθμού στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία.

Για την πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ βέβαια όλα αυτά μπορεί να είναι «ψιλά γράμματα» μπροστά στο σκοπό τους να επιτεθούν στο ΚΚΕ. Το ΚΚΕ δε γυρεύει πιστοποιητικά ηθικής από εκείνες τις συνδικαλιστικές παρατάξεις που όλα αυτά τα χρόνια έχουν ανεχθεί και καλύπτουν ξεδιάντροπα τις εργασιακές συνθήκες που έχουν επιβάλλει τα συγκροτήματα των μεγαλοεπιχειρηματιών».

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΗΕΑ για 902:Το ΚΚΕ ως εργοδότης χάνει οριστικά την ανωτερότητά του!

ΚΚΕ:Δεν υπήρχε άλλη εναλλακτική λύση από την πώληση του 902

Πωλήθηκε ο «902» - Απολύονται οι εργαζόμενοι