ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζήμερος για ΚΚΕ: Είναι οι πιο ανάλγητοι καπιταλιστές

Τζήμερος για ΚΚΕ: Είναι οι πιο ανάλγητοι καπιταλιστές

Δριμύτατη επίθεση κατά του Κομμουνιστικού Κόμματος εξαπολύει ο Θάνος Τζήμερος με αφορμή την πώληση του 902.

Σε άρθρο του με τίτλο «Οι όμορφοι κομμουνιστές, όμορφα απολύουν», ο κ. Τζήμερος εξαπολύει «θύελλα» κατηγοριών κατά του Περισσού, λέγοντας πως «χαίρει μιας ιδιότυπης ασυλίας», καθώς και ότι λειτουργεί «ως ο στυλοβάτης του δικομματισμού».

Ο κ. Τζήμερος χαρακτηρίζει το ΚΚΕ σαν τον «πιο ανάλγητο καπιταλιστή», «εργαλείο του συστήματος».

Παράλληλα κατηγορεί τον Περισσό για «αδιαφάνεια» στα οικονομικά του, καθώς και για συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» με τους αντιπάλους του.

Ο κ. Τζήμερος κατηγορεί το ΚΚΕ για την πώληση του «902», επισημαίνοντας πως όσες άλλες εταιρείες έκλεισαν, πέρα από τα οικονομικά προβλήματα που είχαν, είχαν να αντιμετωπίσουν και «τις γραμμές κρούσης του ΠΑΜΕ», την ίδια στιγμή που ο Περισσός απολύει τους εργαζόμενους της «Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε.», γεγονός που κατά τον πρόεδρο της «δημιουργίας, ξανά!», συνιστά «ασυνέπεια».

Ο Θάνος Τζήμερος κατηγορεί το ΚΚΕ πως απολαμβάνει αρκετά «προνόμια» από το σύστημα του δικομματισμού, ενώ παράλληλα κάνει λόγο και για συναλλαγές «κάτω από το τραπέζι» δηλώνοντας: «Φυσικά όπως προανέφερα, κάτω από το τραπέζι, τα πήγαινε μια χαρά με τα κόμματα που ήταν "ταξικοί του αντίπαλοι". Το σύνολο σχεδόν του "συστημικού" τύπου, ακόμα και το περιοδικό της αστυνομίας, τυπώνονταν στις εγκαταστάσεις του. Η Τυποεκδοτική τσέπωνε με προνομιακή μεταχείριση τις επιδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση (των μονοπωλίων, ντε!). Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ δεν έχαναν την ευκαιρία να υπογραμμίζουν τη "σταθερότητα" του ΚΚΕ, να χαριεντίζονται και να συζητούν με τους ομιλούντες σκελετούς του Σταλινικού μουσείου που έπαιζαν τον ρόλο τη ηγεσίας του».