Στρατούλης:Η πρόταση ΕΣΕΕ οδηγεί σε εξαθλίωση τους εμποροϋπαλλήλους

Newsroom Newsroom

Στρατούλης:Η πρόταση ΕΣΕΕ οδηγεί σε εξαθλίωση τους εμποροϋπαλλήλους

Σε δήλωση προχώρησε ο βουλευτής και τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Στρατούλης, σχετικά με την σημερινή πρόταση του Προέδρου της ΕΣΕΕγια μείωση μισθών στο εμπόριο κατά 13%.

«Η πρόταση του Προέδρου της ΕΣΕΕ για δραστικές μειώσεις μισθών στο εμπόριο δεν οδηγεί μόνο στην οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων σε αυτό, αλλά και σε κλείσιμο ακόμα περισσότερων μικρών εμπορικών καταστημάτων και κατά συνέπεια σε ακόμα μεγαλύτερη αύξηση της ήδη πρωτοφανούς ανεργίας στη χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ θα πρέπει επιτέλους να μας πει πότε λέει την αλήθεια, όταν ισχυριζόταν ότι θα πρέπει να επανέλθει ο κατώτερος εγγυημένος μισθός από τα 586 ευρώ στα 751 ευρώ, ως μέτρο που θα συμβάλλει εκτός των άλλων και στην αναζωογόνηση της οικονομίας, ή σήμερα που προτείνει δραστικές μειώσεις στους μισθούς των εργαζομένων στον κλάδο του εμπορίου;

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενος στο εμπόριο αλλά και όλους τους εργαζόμενους της χώρας σε συντονισμένους αγώνες, για να αποκρούσουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς της κυβέρνησης, της τρόικας και των μεγάλων επιχειρήσεων, για νέες σφαγιαστικές μειώσεις στους μισθούς τους».

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΕΕ: Πρόταση για μείωση 13% των μισθών στο εμπόριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved