ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσοχατζόπουλος: Η φυλάκιση της γυναίκας μου είναι προκαταβολή ποινής

Τσοχατζόπουλος: Η φυλάκιση της γυναίκας μου είναι προκαταβολή ποινής

Νέα έκκληση στο δικαστήριο να αποφυλακίσει τη Βίκυ Σταμάτη απηύθυνε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

«Η δίωξη που υπέστη η γυναίκα μου και μητέρα ενός ανηλίκου παιδιού είναι θλιβερή, παράνομη και καταχρηστική. Η φυλάκιση της που είναι προκαταβολή ποινής έχει τραγικές συνέπειες σε ανθρώπινο επίπεδο. Κατέστρεψε μια οικογένεια και τον γιος μας τον εξόρισαν στο Ζέλι», είπε ο πρώην Υπουργός.

Ακόμη είπε ότι εκείνος είχε αναλάβει όλα τη διαχείριση των οικονομικών και χαρακτήρισε τη Βίκυ Σταμάτη θύμα της υπόθεσης. Στη συνέχεια η λογιστής Φρόσω Λαμπροπούλου υποστήριξε έχει πει όλη την αλήθεια και ότι δέχθηκε πιέσεις από συγκατηγορούμενους της.

«Ήρθα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Όχι να καταδικάσω άλλους κατηγορούμενους. Θλίβομαι και αγανακτώ για τα θέματα που τέθηκαν από τον Τσοχατζόπουλο. Τον διευκόλυνα για να κρυφτεί πίσω από την εταιρεία Νόμπιλις, μέσω της όποιας αγοράστηκε η Διονυσίου Αρεοπαγίτου».

Εντωμεταξύ ακόμη ένας κατηγορούμενος επιβάρυνε τη θέση του Τσοχατζόπουλου καθώς τον κατονόμασε ως τον πραγματικό ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΝΟΡΙΣ» που αγόρασε μετοχές του εκδοτικού οίκου ΙΑΝΟΣ.

Ο ιδιοκτήτης του οίκου Νίκος Καρατζάς απολογούμενος για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες είπε ότι «σήμερα πια δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ΝΟΡΙΣ ήταν εταιρεία του Άκη Τσοχατζόπουλου».

Διαβάστε επίσης:

Κι άλλος κατηγορούμενος... έδωσε τον Τσοχατζόπουλο

Ζήγρας προς Άκη: Ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο

«Δεν μπορεί να αποδοθεί στη σύζυγο ευθύνη προέλευσης των χρημάτων»