ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζήγρας προς Άκη: Ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο

Ζήγρας προς Άκη: Ομολόγησε και ζήτα συγγνώμη από τον κόσμο

Να ομολογήσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη –έστω και τώρα- παρότρυνε τον Άκη Τσοχατζόπουλο ο πρώτος ξάδελφος του Νίκος Ζήγρας.

«Ομολόγησε και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο. Μεγάλοι άντρες είμαστε», είπε απευθυνόμενος στον πρώην υπουργό καλώντας τον να πει επιτέλους την αλήθεια.

Απολογούμενος συμπληρωματικά ο Νίκος Ζήγρας υποστήριξε ότι ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει για να του φύγει ένα μεγάλο βάρος και ζήτησε τη στήριξη του δικαστηρίου. «Η δική ξεκίνησε με έναν ένοχο και 17 αθώους. Και τελειώνει με ένα αρχιλαμόγιο, εμένα και 17 που δεν ήξεραν τίποτα..», τόνισε ο Ζήγρας και γυρίζοντας προς τον Άκη Τσοχατζόπουλο του είπε:

«Ο μόνος που τον προστάτευε τόσα χρόνια ήμουν εγώ και χωρίς ιδιοτέλεια. Θέλω να τον προστατέψω και τώρα, γιατί ο εχθρός τους δεν είμαι εγώ, αλλά αυτός που τα δημιούργησε είναι ο εχθρός του. Πριν 14 χρόνια όταν με τη νέα του οικογένεια γλεντούσε τα αμαρτωλά λεφτά εγώ πήγαινα στην κόλαση. Στο γάμο του είδα τα χρυσά και τα βιολιά, τα έριξα όλα κάτω και έφυγα. Στο σπίτι στην Ακρόπολη που τον κατέστρεψε δεν πάτησα ούτε μια φορά».

Διαβάστε επίσης:

Τσοχατζόπουλος: Η φυλάκιση της γυναίκας μου είναι προκαταβολή ποινής

Κι άλλος κατηγορούμενος... έδωσε τον Τσοχατζόπουλο