ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση «κόλαφος» Νικολόπουλου προς Αρβανιτόπουλο για Ρεπούση

Ερώτηση «κόλαφος» Νικολόπουλου προς Αρβανιτόπουλο για Ρεπούση

Ανοιχτή επίθεση στην βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση κάνει με επιστολή του στο υπουργείο Παιδείας και συγκεκριμένα στον υπουργό Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του κ. Νικολόπουλου:

«Μετά τους Μικρασιάτες, τους Πόντιους, τους θεολόγους, μετά τους καθηγητές της ιταλικής και των Ισπανικών, ήρθε και η ώρα των Αρχαίων Ελληνικών για την αναπληρώτρια καθηγητή του ΑΠΘ Μαρία Ρεπούση.

Η κύρια αυτή με γρανιτώδη παρακμιακό χομεϊνισμό και υστερική μονομανία εκφράζεται πάνω στο ίδιο θέμα με τις ίδιες αγκυλωμένες απόψεις. Προκαλεί κυριολεκτικά τρόμο η ευκολία με την οποία η μακντοναλντοποιημένη βουλευτής οπισθοδρομεί ξαφνικά στην παραίτηση από κάθε εχέγγυο σοβαρότητας.

Η ιδεολογική αγκιτάτορας της Νέας Τάξης με φανατισμένο πάθος και παράφορο μένος συνθηματολογεί με πρωτόγνωρο παροξυσμό κατά της θρησκείας άμεσα και έμμεσα κατά της εκκλησίας.

Η δήθεν μεροκαματιάρα προοδευτική σαλτιμπάγκος με φανατισμένη αντιπαλότητα προς την Εκκλησία ρίχνει τα αποξέσματα των εντέρων της και του συφιλιδικού μυαλού της.

Οι προσπάθειες της αγγίζουν τα όρια του γελοίου σε σύγκριση με το μέγεθος της πολιτιστικής δυναμικής που παρήγαγε η Ελληνορθόδοξη νοηματοδότηση της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων.

Η υπερπολιτική Εκκλησία εκπροσωπεί την λαϊκή αντίστασή στον αφελληνισμό. Συνδέεται στην συνείδηση της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων με τον ρόλο του "θεματοφύλακα των ιερών και οσίων του δοκιμαζόμενου Γένους".

Η Εκκλησία και η Ελληνορθόδοξη πίστη είναι η αντίσταση, η τελευταία "γραμμή αμύνης", των Ελλήνων στην προσπάθεια της ντόπιας δουλικής ελίτ που δεν ανέχεται έστω και ενδεχομένως τον αντίλογο στην προσπάθεια της να ανταποκριθεί στις νεοταξίτικες απαιτήσεις της παγκοσμιοποίησης.

Η περίφημη αυτή «κυρία» του συνωστισμού, είναι εντεταλμένη να εκτελέσει το έργο της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας για να εξοικειωθεί ο κόσμος και να επιβληθούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα όλα τα εθνοκτόνα μέτρα της.

Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πετά στον αέρα μια «βόμβα» στο όνομα της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος), για να προλειάνει το έδαφος για την στιγμή της εθνοκτόνου έκρηξης.

Ο στόχος είναι πάντα η ιστορική και θρησκευτική ταυτότητα του λαού μας, ότι δηλαδή πιο πολύτιμο για τον ελληνισμό, έτσι ώστε χωρίς πια κανένα σημείο ανηφόρας να άγεται και να φέρεται σαν πρόβατο επί σφαγή.

Έτσι ένας λαός εξουθενωμένος οικονομικά με τη μέθοδο του Σοκ και Δέος, θα απολέσει και την ιστορική του ταυτότητα και θα απομείνει χωρίς καμία ψυχική δυνατότητα να αντιδράσει σε όλη αυτή την καταστροφική θύελλα.

Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δηλαδή η κυρία αυτή εξυγιαίνει με τον καλύτερο τρόπο την μνημονιακή κατοχή της χώρας και είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της προδοτικής κλίκας που μας κυβερνά.

Όμως οι θέσεις και οι απόψεις της κυρίας αυτής, που έχει προσβάλει κάθε έννοια της εθνικής και θρησκευτικής μας υπόστασης και ενώ σε μια φυσιολογική χώρα θα έπρεπε να έχει το λιγότερο αποβληθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, αν θέλει πραγματικά να ονομάζεται ελληνικό κοινοβούλιο, δεν μας εκπλήσσουν καθόλου. Εκείνο που μας προκαλεί οργή, είναι ότι τα διάφορα «μεγάλα κανάλια» άρχισαν να την προβάλλουν όλο και περισσότερο.

Ο σκοπός φυσικά εύλογος. Να την συνηθίσει ο κόσμος και σταδιακά και πάλι με την γνωστή μέθοδο της ψυχολογικής εξοικείωσης, να αρχίσει να σκέπτεται ότι αυτό το «πρόσωπο» έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να θέλει να επιβάλει τις απόψεις του για την εθνική και θρησκευτική μας εξόντωση. Είναι πρόδηλο ότι η προβολή αυτής της κυρίας σε μεγάλες οθόνες, ενώ θα έπρεπε να είχε εξοβελιστεί από παντού, γίνεται και αυτή βάση του σχεδίου που περιγράψαμε παραπάνω.

Επειδή η κ. Μ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της στη ΔΗΜΑΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζονται ως παλαιοημερολογίται του «Διαφωτισμού» και δεν έχουν «πάρει είδηση» ότι ὁ Διαφωτισμός στην Ευρώπη γκρεμοτσακίστηκε στα έργα του, δηλ. στο εφιαλτικό Ολοκαύτωμα του ψυχανώμαλου Χίτλερ και στις εκατόμβες των δολοφονημένων και κατακρεουργημένων στα στρατόπεδα της Σιβηρίας και στα Γκούλαγκς του «συντρόφου» Στάλιν.

Επειδή δεν έχουν πάρει είδηση ότι το εβδομηντάχρονο Εργοστάσιο του Κομμουνισμού-Αθεϊσμού κατέρρευσε μετά τρομακτικού πάταγου στις πρώην δύστυχες χώρες του λεγόμενου υπαρκτού σοσιαλισμού και αυτοί οι «παλαιομοδίτες» «Κουάκεροι και Μενωνίτες» του μαρξιστικού ψευδοϊδεολογήματος αγωνίζονται να κρατήσουν τις αντιπροσωπείες, με πατέντες, χωρίς ανταλλακτικά από το εργοστάσιο πού διαλύθηκε.

Επειδή η κ. Μ. Ρεπούση και οι συνοδοιπόροι της στη ΔΗΜΑΡ αποδεικνύουν την περιφρόνησή τους στο Σύνταγμα της Χώρας, δηλ. στον Ελληνικό λαό πού το ψήφισε ἐφ’ όσον με τις δηλώσεις τους ποδοπατούν τα άρθρα του Συντάγματος πού αναγνωρίζουν, σεβόμενα ασφαλώς την αρχή της ανεξιθρησκείας Επικρατούσα Θρησκεία στην Ελλάδα και υποχρέωση της Πολιτείας για την ανάπτυξη εθνικής και θρησκευτικής ορθοδόξου συνειδήσεως των πολιτών και ειδικότερα των νέων ανθρώπων καθώς και την υποχρέωση διατηρήσεως της εννοίας του Έθνους, δομικό στοιχείο της οποίας είναι η Ορθόδοξη αυτοσυνειδησία.

Επειδή η Ελληνική Πολιτεία εκ του Συντάγματός της δεν είναι ουδετερόθρησκο ή λαϊκό κράτος και το Σύνταγμα μας άρχεται με την επίκληση του Παναγίου Ονόματος του Τρισυπόστατου Θεού κατά του οποίου αβυσσαλέο μίσος τρέφουν μόνον οι ανωτέρω.

Επειδή η αντεθνική και αντιθρησκευτική επίθεση, όπως δείχνουν όλες οι εξελίξεις, θα αυξηθεί στο μέλλον και από τον τρόπο που θα αντιδράσουμε όλοι μας σε όλα αυτά, θα κριθούμε και στο παρών, αλλά και στην ιστορία μας.

Επειδή όπως είπε με τον προφητικό, εκ των πραγμάτων λόγο του, ο Μακαριστός Χριστόδουλος: «Ο γραικυλισμός, φαινόμενο επαναλαμβανόμενο συχνά στην ανακύκληση της ιστορίας μας, υπήρξε μια σπονδή στον άκριτο εξευρωπαϊσμό μας, που συνοδεύθηκε από την απάρνηση των πατρογονικών στοιχείων ζωής και έφτασε στη δυτικοπληξία. Στα λιμνάζοντα αθηναϊκά νερά της εποχής του Παπαδιαμάντη επιφέρονταν τα πνεύματα του Κοραή και του Φαρμακίδη, που ήθελαν μια νέα Ελλάδα έντονα φορτισμένη από την παρουσία της ευρωπαϊκής κουλτούρας. Αυτή όμως η τάση, όταν δεν διαθέτει τους μηχανισμούς της επιλογής και της ομαλής αφομοίωσης, καταντά να εξασθενίζει τους αυτόχθονες θεσμούς, με τους οποίους έζησε επί αιώνες το Γένος, και να μεθοδεύει τον πνευματικό εξανδραποδισμό του λαού μας».

Κατόπιν τούτων ρωτάται ο Υπουργός:

Προσπαθεί να παρουσιάζεται πάντα ότι είναι από τους πιο έντιμους πολιτικούς. Εμπρός λοιπόν, να πάρει ανοιχτά θέση για την «κυρία» αυτή ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και οι υπόλοιποι παράγοντες του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου να μην κρύβονται πίσω από τις «κουρτίνες» της υποκρισία τους. Ταυτίζονται με τις απόψεις της «κυρίας» αυτής, ή καταδικάζουν καθαρά και ξάστερα τον εθνοκτόνο ρόλο της;

Το πανεπιστήμιο του Harvard διδάσκει ΔΩΡΕΑΝ τα Αρχαία Ελληνικά, Όμηρο και Πλάτωνα, ενώ στη Βρεταννία εισάγεται από το 2014 το μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών στα Δημοτικά! Με ποια συλλογιστική εμείς θα συνεχίζουμε να επιτρέπουμε μια ύποπτη ξενόφερτη προπαγάνδα;

Μήπως έχει πάρει θέση το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συνεπακολούθως και άλλες πανεπιστημιακές σχολές της Ελλάδας στα όσα ανερυθρίαστα προβάλλει και προσβάλλει παντοιουτοτρόπως;


Ο ερωτών Βουλευτής

Νίκος Ι. Νικολόπουλος
Γ.Γ. Χριστιανοδημοκρατικού
Κόμματος Ελλάδος»

Διαβάστε επίσης:

Περί Ελληνικής Παιδείας, δηλώσεων Ρεπούση και ανθρωπο-πιθήκων

Μπαμπινιώτης: Η Ρεπούση λέει άλλα ντ’ άλλων

Οι απόψεις της Ρεπούση με διαφορετικές προσεγγίσεις

Με Σεφέρη απάντησε στο Twitter o Αρβανιτόπουλος στην Ρεπούση