ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στηρίζει τα συσσίτια της Εκκλησίας η ΝΔ

Στηρίζει τα συσσίτια της Εκκλησίας η ΝΔ

Μία νέα δράση κοινωνικής αλληλεγγύης ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα η Νέα Δημοκρατία, σε συνέχεια της προσφοράς σχολικων ειδών που πραγματοποίησε πριν λίγες μέρες σε συνεργασία με την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνάντηση του Γραμματέα Ανδρέα Παπαμιμίκου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, έγινε γνωστό πως μία φορά το μήνα οι νομαρχικακές οργανώσεις του κυβενώντος κόμματος σε όλη τη χώρα, θα προσφέρουν τρόφιμα στα συσσίτια της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε μία προσπάθεια να καλυφθούν οι ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες. Η προσπάθεια να γίνει υπό την αιγίδα της πρωτοβουλίας δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία με την ονομασία "Στηρίζω". Η κίνηση αυτή μάλιστα, εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσεων που έχει ήδη προγραμματίσει το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά και αναμένεται να ξεδιπλωθούν το επόμενο διάστημα.

Μετά τη συνάντηση στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος δήλωσε στην προσωπική του σελίδα στο facebook: "Συνάντησα το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και του παρουσίασα το project της Νέας Δημοκρατίας για την τακτική στήριξη των δράσεων αλληλεγγύης που ήδη διοργανώνει η Εκκλησία της Ελλάδος. Οι ιερείς πραγματοποιούν σήμερα αθόρυβα και χωρίς διακρίσεις, εκατοντάδες συσσίτια σε όλη τη χώρα δείχνοντας αμέριστο σεβασμό σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Σ' αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε δίπλα τους"