ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ γλείφει τον Άσμουσεν

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ γλείφει τον Άσμουσεν

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κατηγορεί ότι «γλείφει» τον κ. Άσμουσεν της ΕΚΤ, εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου, με αφορμή την υιοθέτηση, από την Κουμουνδούρου, δημοσιεύματος γερμανικής εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από το στέλεχος της ΕΚΤ να αλλάξουν οι αριθμοί για να εμφανιστεί μικρότερο ή και να εξαφανιστεί το χρηματοδοτικό κενό της χώρας.

Το ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αφού είχε προηγηθεί η διάψευση από τον κ. Βενιζέλο του σχετικού δημοσιεύματος, που χαρακτηρίζεται «απολύτως ανακριβές και γελοίο», την οποία προφανώς η Κουμουνδούρου δεν έλαβε υπόψη της.

Κατηγορεί επίσης τον κ. Τσίπρα ότι κατά τη χθεσινή συνάντησή του με τον κ. Άσμουσεν «δήλωσε ότι το ελληνικό δημόσιο χρέος δεν είναι βιώσιμο, υπονομεύοντας εν ψυχρώ τις προσπάθειες της χώρας και τις θυσίες του ελληνικού λαού». Και «ταυτίστηκε με τους πιο ακραίους διεθνείς κύκλους που τροφοδοτούν συνεχώς την αβεβαιότητα σε βάρος της Ελλάδας και της Ευρωζώνης συνολικά».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πολλαπλά εκτεθειμένος ο Βενιζέλος-Γνωστοί για τα «μαγειρέματα»

Παρέμβαση εισαγγελέα για το δημοσίευμα της Die Zeit ζητούν οι ΑΝ.ΕΛ.

Διάψευση Βενιζέλου: Απολύτως ανακριβές το δημοσίευμα της Die Zeit

Οι Γερμανοί δίνουν στεγνά τον Βενιζέλο

«ΒΟΜΒΑ» ΤΗΣ DIE ZIET: «Ο Βενιζέλος ζήτησε να μαγειρευτεί το έλλειμμα»