ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ

Αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ

Η ΟΝΝΕΔ καλεί τα μέλη της αλλά και όποιον άλλον επιθυμεί να συμμετάσχει, σε πανελλαδική αιμοδοσία αύριο Τετάρτη 2 Οκτωβρίου σε 23 κεντρικές πόλεις της χώρας.

Υπενθυμίζουμε ότι η ΟΝΝΕΔ διοργανώνει ανελλιπώς τα τελευταία 3 χρόνια πανελλαδικές αιμοδοσίες με πρωτοφανή συμμετοχή. Η προσφορά της σε αίμα για όποιον συνάνθρωπο μας το χρειάζεται γίνεται μέσω της τράπεζας αίματος που διατηρεί και η φιλανθρωπική της δράση είναι αθόρυβη έπειτα από απαίτηση της ηγεσίας της.

Παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ:

«Χάρισε ζωή. Όχι πόνο!»|Πανελλαδική αιμοδοσία ΟΝΝΕΔ

Ενόψει της Διεθνούς Ημέρας Μη Βίας, διοργανώνουμε πανελλαδική αιμοδοσία για την υποστήριξη της τράπεζας αίματος της ΟΝΝΕΔ την Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013, σε 23 κεντρικές πόλεις της χώρας. Η δράση πραγματοποιείται σε συνεργασία με Νοσοκομεία και κέντρα υγείας των πόλεων, είτε στους χώρους τους είτε με χρήση κινητής μονάδας αιμοδοσίας, όπου διατίθεται.

Τα περιστατικά βίας που έφεραν ως συνεπακόλουθο την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής είναι ακόμα πρόσφατα. Με αφορμή λοιπόν τη Διεθνή Ημέρα Μη Βίας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ ένα μήνυμα κατά οποιασδήποτε μορφής βίας. Στο εξής, δεν πρέπει ούτε μία σταγόνα αίματος, να χαθεί μέσα από επιθέσεις μίσους. Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία, οι Έλληνες πρέπει να καταδικάσουμε συνολικά τη βία και παράλληλα, να δείξουμε στην πράξη την υποστήριξη προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο, όπου υπάρχει ανάγκη.

Ας μη σπαταλήσουμε λοιπόν, άλλο αίμα για τη βία. Ας το προσφέρουμε για ζωή.