ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ:Η ερώτηση Τσίπρα για Σκαραμαγκά θα δόθηκε από συνεργάτες του Άκη

ΠΑΣΟΚ:Η ερώτηση Τσίπρα για Σκαραμαγκά θα δόθηκε από συνεργάτες του Άκη

«Εξαιρετικά αποκαλυπτική» χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ την απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Κινήματος, αναφορικά με την ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα για τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με την Χαρ. Τρικούπη να υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι «αποκαλύπτεται ότι την ερώτηση του κ. Τσίπρα την έχουν προφανώς υπαγορεύσει οι συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου που στεγάζει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ» και πως το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει «όψιμα» αυτά τα θέματα, δίνει την εντύπωση «ότι εφάπτεται με πολύ ύποπτους επιχειρηματικούς κύκλους».

Αναλυτικά το σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ:

«Εξαιρετικά αποκαλυπτική είναι πράγματι η απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για την ερώτηση του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.
Αποκαλύπτεται ότι την ερώτηση του κ. Τσίπρα την έχουν προφανώς υπαγορεύσει οι συνεργάτες του κ. Τσοχατζόπουλου που στεγάζει πολιτικά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αποκαλύπτεται πλέον ότι οι παρεμβάσεις του κ. Τσίπρα σε σχέση με τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά υπερασπίζονται τις αρχικές αμαρτωλές συμβάσεις. Φτάνει στο σημείο ο κ. Τσίπρας να υπερασπιστεί τα αντισταθμιστικά οφέλη ως αγωγό δωροδοκιών.

Αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μιλήσουμε για τη σύμβαση του 2010 και τον σχετικό νόμο που ψήφισε η Βουλή και εκτέλεσε η κυβέρνηση καθώς και για το τι μεσολάβησε μετά, μπορούμε να το κάνουμε στη Βουλή με κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον πάντως, είναι ότι το 2010 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή και στην Ολομέλεια δεν έθεσε κανένα από τα θέματα αυτά, τα οποία τώρα θέτει οψίμως, σε αντίθεση με τους εργαζόμενους και δίνοντας την εντύπωση ότι εφάπτεται με πολύ ύποπτους επιχειρηματικούς κύκλους».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: O Βενιζέλος ζημίωσε το Δημόσιο και έκλεισε τα Ναυπηγεία

Απάντηση ΠΑΣΟΚ στον Τσίπρα για την ερώτησή του σχετικά με τα ναυπηγεία

Σκάνδαλο στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά καταγγέλλει ο Αλ. Τσίπρας