ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απομονώσει τα άκρα του

Ν. Δένδιας: Ο ΣΥΡΙΖΑ να απομονώσει τα άκρα του

Λάβρος κατά του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Σε δηλώσεις του σε σαββατιάτικη εφημερίδα, υπογραμμίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποβάλλει τα ακραία στοιχεία από το εσωτερικό του.

«Έχω πει επανειλημμένα ότι υπάρχουν μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ακραία στοιχεία. Και έχω καλέσει τα κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τα απομονώσει και να τα αποβάλει. Αν με ρωτάτε όμως αν είμαι έτοιμος να δεχτώ ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ , στο σύνολό του, είναι ''άκρο'' αυτό αξιωματικά δεν μπορεί να το δεχτεί κάποιος. Ειδικά αν υπολογίσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού», δηλώνει σε συνέντευξή του ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός διαψεύδει κατηγορηματικά ότι παρακολουθείται το τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα ενώ απαντά τους υπαινιγμούς της αντιπολίτευσης για τις παρακολουθήσεις λέγοντας πως «φαντάζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει υπονοούμενα για το φαίνεσθαι και όχι γιατί διαθέτει πληροφόρηση πως συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Ο υπουργός καυτηριάζει τη στάση της αντιπολίτευσης απέναντι στην Χρυσή Αυγή τονίζοντας πως «ένα κομμάτι του πολιτικού κόσμου της χώρας βρίσκεται σε αμηχανία όταν βλέπει τη ΝΔ να πρωτοπορεί στην καταπολέμηση του νεοναζιστικού φαινομένου, ενώ ξεκαθαρίζει πώς δεν υπάρχει ζήτημα παρακολουθήσεων κομμάτων και βουλευτών από κρατικές υπηρεσίες».

Διαβάστε επίσης:

Αντιπαράθεση Δένδια-ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των υποκλοπών

«Ο ΣΥΡΙΖΑ υιοθετεί απίστευτα σενάρια συνωμοσίας»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να απαντήσει ξεκάθαρα για τις υποκλοπές

«Ο Κρανιδιώτης αναδεικνύει συγγένειες με Χ.Α. και εκθέτει τον Σαμαρά»

Φ. Κρανιδιώτης:Το σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΑ-Δηλώνω και είμαι εθνικιστής!