ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Επιβεβαιωνόμαστε για τη συγκάλυψη στο θέμα των υποβρυχίων

Καμμένος: Επιβεβαιωνόμαστε για τη συγκάλυψη στο θέμα των υποβρυχίων

«Επιβεβαιωνόμαστε, ακόμη μια φορά, ότι αρχή της συγκυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου, ΠΑΣΟΚ- Νέας Δημοκρατίας, είναι η αμοιβαία συγκάλυψη σκανδάλων» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στο θέμα των υποβρυχίων και απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, ενώ κάνει λόγο για «υπόθαλψη εγκληματία».

Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι, το 2010, η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν είχε ψηφίσει τον νόμο Βενιζέλου για την παραλαβή των υποβρυχίων, «αλλά είχε προειδοποιήσει για σκάνδαλο, όπως και κατέληξε, με την εξαφάνιση του επενδυτή που "διασφάλισε" ο αδελφός τού τότε πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου με το ταξίδι στο Κατάρ, με το κυβερνητικό αεροσκάφος, την απώλεια 500 εκατομμυρίων ευρώ από τις προκαταβολές, το κλείσιμο των ναυπηγείων, την απώλεια θέσεων εργασίας των εργαζομένων, την εγκατάλειψη των υποβρυχίων του Πολεμικού Ναυτικού σε δεξαμενές που βουλιάζουν».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατέληξε, υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει και το αδίκημα, πλέον, της υπόθαλψης εγκληματία».