ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκουλόπουλος: Απόλυτη η ταύτιση Καμμένου με Χρυσή Αυγή

Κουκουλόπουλος: Απόλυτη η ταύτιση Καμμένου με Χρυσή Αυγή

Σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος από το βήμα της βουλής, με αφορμή τον χαρακτηρισμό του ΠΑΣΟΚ από τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως εγκληματική οργάνωση.

«Ευρισκόμενος σε κατάσταση παραληρήματος ο κ. Καμμένος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας, ανοησίας και χυδαιότητας και ονόμασε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση» τόνισε ο κ. Κουκουλόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι είναι προφανής η «απόλυτη σύμπτωσή του με την φρασεολογία της Χ.Α.».

«Η Χ.Α. φυσικά γιγαντώθηκε μέσα στην κρίση αλλά νομιμοποιήθηκε μεταξύ των άλλων και από την υιοθέτηση μιας ακραίας ρητορικής τιμωρητικού χαρακτήρα και μιας απόλυτης λεκτικής βίας της οποίας τα ηνία διεκδικεί και μάλλον παίρνει με άνεση ο κ. Καμμένος. Η απόλυτη του ταύτιση με Χ.Α. δεν μας εκπλήσσει λοιπόν», επεσήμανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας: «Ούτε βέβαια ζητάμε εύσημα αναγνώρισης ως ΠΑΣΟΚ από τον πολιτικό που τον ιδρυτή και γεννήτορα μας Ανδρέα Παπανδρέου ονόμαζε αρχηγό της 17 Νοέμβρη. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

«Πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, ελληνικό δολάριο, κοινώς δραχμή», συνέχισε ο κ. Κουκουλόπουλος, επισημαίνοντας ότι «επειδή το κοινωνικό λόμπι της δραχμής έχει αναθαρρήσει, και νομίζει ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή» πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα , ότι «ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ».

Επίσης, ο κ. Κουκουλόπουλος απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι δεν εκφράζουν το ΠΑΣΟΚ «ορολογίες του δρόμου περί δεκανικιών». Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ τη μια ονομάζει δεκανίκι της ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και την άλλη λέει τη ΝΔ δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.

«Η θεωρία «δεκανίκι» είναι δικιά σας, δεν είναι δικιά μας. Κάτι φαίνεται θα ξέρει ο Συνασπισμός από το 89'. Αφού έχετε ονομάσει δεκανίκι σας κατά την ορολογία σας τον κ. Καμμένο, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι θεωρίες διακίνησε τα προηγούμενα χρόνια είναι απολύτως ψευδείς», κατέληξε ο κ. Κουκουλόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση ΠΑΣΟΚ κατά Καμμένου και Τσίπρα για τα Ναυπηγεία

Επικίνδυνοι ελιγμοί Βενιζέλου, για να μην παραπεμφθεί!

Τσίπρας: Σπέρνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ ότι τίποτε δεν θα αλλάξει

Καμμένος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική ομάδα

Καρέ καρέ το ναυάγιο των Ναυπηγείων

ΣΥΡΙΖΑ: Διμέτωπη επίθεση με όπλο τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτικά συνυπεύθυνος ο Σαμαράς για Σκαραμαγκά και υποβρύχια

ΠΑΣΟΚ για υποβρύχια:Ας έλθει ο Τσίπρας στη Βουλή να πάρει την απάντηση

ΣΥΡΙΖΑ: Ουδέποτε έγινε εξεταστική για τον Βενιζέλο και τα υποβρύχια

Αναβρασμός στη ΝΔ από την κάλυψη Κεδίκογλου στον Βενιζέλο