ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Τραγικά και συγκλονιστικά περιστατικά

Α. Γεωργιάδης: Τραγικά και συγκλονιστικά περιστατικά

Τραγικά και συγκλονιστικά περιστατικά χαρακτήρισε τη δολοφονία δύο νεαρών και τον τραυματισμό ενός άλλου έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με δηλώσεις του, επιβεβαίωσε ότι τα θύματα έχουν χτυπηθεί στον θώρακα και στο κεφάλι, και σημείωσε ότι μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» ο ένας εκ των τριών νεαρών, ενώ ο άλλος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Όσον αφορά τον τρίτο τραυματία, που νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο, είπε ότι είναι βαριά τραυματισμένος, βρίσκεται ήδη στο χειρουργείο και υπάρχει αισιοδοξία των γιατρών ότι μπορεί και να τα καταφέρει. Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε ότι ο σοβαρά τραυματισμένος 29χρονος που προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», φέρει τραύμα από βλήμα το οποίο έχει χτυπήσει το κεφάλι κι έχει φθάσει μέχρι τον σπλήνα. «Ο άνθρωπος θα δώσει μεγάλη μάχη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αδ. Γεωργιάδης, ο οποίος ανέφερε ότι είναι ένα περιστατικό που μας έχει συγκλονίσει όλους.

Ερωτηθείς για την εκτίμησή του ως προς τους δράστες, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είμαστε όλοι επιφυλακτικοί καθώς δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί και θα πρέπει να περιμένουμε πριν βγάλουμε συμπεράσματα.

Διαβάστε επίσης:

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δυο μέλη της Χρυσής Αυγής

Η ανακοίνωση της Χ.Α. για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο

Αντίποινα ή προβοκάτσια, με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας;

Δένδιας: Δε θα επιτρέψω να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών

ΑΝ.ΕΛ.: Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο

Το ΚΚΕ καταδικάζει τη δολοφονική επίθεση στο Ν.Ηράκλειο

Βρέθηκε κλεμμένη μηχανή κοντά στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης