ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκκαθάριση εν λειτουργία για τις αμυντικές βιομηχανίες

Εκκαθάριση εν λειτουργία για τις αμυντικές βιομηχανίες

Σαμαράς και Βενιζέλος κατά την συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου επανέλαβαν ότι δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα

Την κυβερνητική γραμμή, στις απατήσεις της τρόικας αποφάσισαν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την σημερινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Τόσο ο πρωθυπουργός όσο και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβαν ότι δεν θα ληφθούν νέα οριζόντια μέτρα.

Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ επισήμαναν ότι όσον αφορά τον ενιαίο φόρο ακινήτων θα πρέπει να υπάρξει περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη.

Το ζήτημα που απασχόλησε περισσότερο τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης δεν ήταν άλλο από τις αμυντικές βιομηχανίες, με την ελληνική κυβέρνηση να επιμένει σε εκκαθάριση εν λειτουργία και στήριξη του έργου και της αποστολής της στην παραγωγική διαδικασία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την συνάντηση εκφράστηκε η άποψη πως η διαπραγμάτευση θα πρέπει να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε να επέλθει κοινωνική ηρεμία και ομαλότητα.

Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ότι την ερχόμενη Τετάρτη εισάγεται προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας «Κύρωση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου, Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση των εξαιρετικά επειγουσών και απρόβλεπτων αναγκών της «Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ».

Διαβάστε επίσης:

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου