ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρύδης: Η κυρία Τζάκρη άργησε λίγο...

Καρύδης: Η κυρία Τζάκρη άργησε λίγο...

Πυρά κατά της Θεοδώρας Τζάκρη εξαπέλυσε ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, με αφορμή την θετική ψήφο που έδωσε η βουλευτής, στην πρόταση μομφής που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κ. Τζάκρη ανήκει σε αυτό το καταπληκτικό είδος πολιτικών, που όταν είναι κάποιος υπουργός υπερθεματίζει για τα πάντα, τα ψηφίζει όλα, τα υποστηρίζει και όταν έχει αποφασίσει να κάνει ζημιά στην παράταξη της, τότε επιλέγει να πάει ακόμα και με τον αντίπαλο - διότι εδώ είχαμε μια πρόταση δυσπιστίας - για να δημιουργήσει ένα τέτοιο θέμα. Θεωρώ ότι αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι. Δεν επέλεξε ούτε καν ένα θέμα, εν πάση περιπτώσει, ένα δύσκολο νομοσχέδιο που έχει κάποια άδικα μέτρα, για να εκφράσει την αντίθεσή της. Επέλεξε ακριβώς την πρόταση δυσπιστίας, που για λόγους κυρίως επικοινωνιακούς έκανε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., για να μπορέσει να ξεφύγει από τα αδιέξοδά του και εκεί έδωσε το δικό της στίγμα», τόνισε ο κ. Καρύδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ερωτηθείς εάν το ΠΑΣΟΚ θα ζητήσει την έδρα από την κυρία Τζάκρη ο κ. Καρύδης, έριξε το «μπαλάκι» στην ίδια:
«Αυτό είναι στην συνείδηση της κ. Τζάκρη, στο πόσο εκτιμάει την διαδρομή της και πόσο πραγματικά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να κλείνει το μάτι διαφορετικά σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλωστε, το ζήσαμε αυτό και με προηγούμενα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ακολούθησαν ακριβώς αυτόν τον δρόμο. Η κ. Τζάκρη άργησε λίγο».

Κληθείς να αξιολογήσει τη στάση των κ.κ. Σκανδαλίδη και κ. Μωραΐτη, ο κ. Καρύδης, επεσήμανε: «Νομίζω ότι αυτό που ανέδειξαν και οι δύο βουλευτές του ΠαΣοΚ στις τοποθετήσεις τους, αντίστοιχες στάσεις είχαν και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με μέτρα και αποφάσεις που έχει μπροστά της η κυβέρνηση. Είναι άλλο να διατυπώνεις την άποψή σου και να λες κάποια πράγματα και άλλο να χτυπάς πισώπλατα την παράταξή σου -όπως έκανε η κ. Τζάκρη- και ουσιαστικά της σταθερότητα της χώρας, γιατί περί αυτού πρόκειται».

«Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αυτό το τριήμερο προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια εικόνα ανατροπής στην χώρα. Την πέτυχαν; Δεν την πέτυχαν, διότι έκαναν προσκλητήριο στους πολίτες έξω από την ΕΡΤ και δεν μαζεύτηκαν παρά λίγες εκατοντάδες. Έκαναν προσκλητήριο έξω από την Βουλή και εκεί πάλι μαζεύτηκαν ελάχιστοι άνθρωποι...», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Διαμαντοπούλου για Τζάκρη: Να κριθεί πολιτικά και όχι ...σεξιστικά

Το σχόλιο της Ξενογιαννακοπούλου για την Τζάκρη στο Facebook

Κουκουλόπουλος: Το ταγιέρ της Τζάκρη δεν είναι...τρέντι