ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδώρα Λουμπουντέν-Τζάκρη: Το χρονικό της πανάκριβης διαγραφής

Θεοδώρα Λουμπουντέν-Τζάκρη: Το χρονικό της πανάκριβης διαγραφής

«Είναι ωραία γυναίκα, αρκεί να μην την ακούς όταν μιλάει...», είχε πει ο κ. Μίμης Ανδρουλάκης όταν ένας πολιτικός συντάκτης ζήτησε τη γνώμη του για τη κ. Θεοδώρα Τζάκρη.


Το περιστατικό έγινε πριν από μήνες όταν η 43χρονη βουλευτής είχε δώσει ραδιοφωνική συνέντευξη με την οποία επιτέθηκε κατά του κ. Γιάννη Ραγκούση, τηρώντας τη γραμμή που περνούσε τότε το επιτελείο του κ. Γιώργου Παπανδρέου εναντίον του πολιτικού από την Πάρο.

Στην κρίσιμη ψηφοφορία της Κυριακής η κ. Θεοδώρα Τζάκρη επιβεβαίωσε την εκτίμηση όσων προέβλεπαν ότι ήταν σε πορεία εξόδου από το ΠΑΣΟΚ. Απλώς της έλειπε η αφορμή. Τη μια αντιδρούσε με τις θέσεις του κόμματός της για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, την άλλη με το επίδομα θέρμανσης και άλλες φορές με όσα δήλωναν κατά καιρούς τόσο ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, όσο και ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Από τότε που έφυγε ο Γιώργος Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ η Θεοδώρα νοιώθει άβολα σε ένα κόμμα που γίνεται ολοένα και πιο ξένο προς εκείνη» σχολίασε στη NEWSBOMB στέλεχος του Κινήματος που δεν περίμενε να ενδιαφερθούμε με το θέμα. Επίσης, δεν μπορούσε να εξηγήσει πώς η «συντρόφισσα» Τζάκρη από την Πέλλα ψήφισε χωρίς αντίδραση τα Μνημόνια Ι και ΙΙ ξαφνικά βγήκε στο αντάρτικο. «Η αποχώρηση ήταν προαποφασισμένη και πιθανώς να ακολουθήσουν ένας ή δύο ακόμα...», σχολίασε.

Το πολιτικό στίγμα της

Πριν από μερικά χρόνια εμφανίστηκε η κ. Τζάκρη στη Βουλή κι έκανε εντύπωση για δύο στοιχεία που την έκαναν γνωστή. Το πρώτο ήταν η χαρακτηριστική ομιλία της που θυμίζει «δίχρονη μηχανή» και το δεύτερο, το ιδιαίτερο γούστο της σε ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα και κομμώσεις.

Τι πολιτικό της στίγμα διαθέτει συγκεκριμένα γεγονότα:

- Στην Έδεσσα, όταν έγινε η εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων εμφανίστηκε με τσάντα «Λουί Βιττόν» και κόκκινο σύνολο με το οποίο πήγε να καταθέσει στεφάνι.

- Εμφανίσθηκε σε γάμο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με φόρεμα από τον οίκο "J. Mendel" αξίας έξι χιλιάδων ευρώ.

- Γυναίκες συνάδελφοί της στο ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι η κ. Τζάκρη δείχνει πάντα προτίμηση σε status κομμάτια γνωστών σχεδιαστών, ενώ οι αγαπημένοι της είναι οι Dior, Versace, Louis Vuitton, Stella McCartney.

Απασχόλησε τον Τύπο όταν διέρρευσε η πληροφορία ότι είχε παρέμβει ώστε να προσληφθούν 36 ξαδέλφια και συγχωριανοί της στο Μουσείο Πέλλας, στην περιφέρεια όπου εκλέγεται. Οι προσλήψεις αυτές έγιναν έναντι 300 υποψηφίων. Έχει απορρίψει τις κατηγορίες αλλά η κοινή γνώμη λέει άλλα.

Πάντως, το είχε πει το πολιτικό ίνδαλμά της, ο Γιώργος Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν».

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB