ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή Βενιζέλος-Τσίπρας για τα ναυπηγεία

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή Βενιζέλος-Τσίπρας για τα ναυπηγεία

Οι κούφιες απειλές και οι «τζάμπα μαγκιές» μεταξύ Βενιζέλου-Τσίπρα την Κυριακή το βράδυ στη βουλή, για το τεράστιο σκάνδαλο του κλεισίματος των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, δεν είχαν καμία συνέχεια καθώς:


- Τρεις μέρες μετά ούτε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε αίτημα στη Βουλή για Εξεταστική Επιτροπή για το σκάνδαλο –όπως από την περασμένη εβδομάδα είχε αναγγείλει- μένοντας στην προειδοποίηση προς τον Βενιζέλο μιλώντας στο βήμα της Βουλής: «μην βιάζεστε κ. Βενιζέλο και το αίτημα για την εξεταστική επιτροπή θα το υποβάλουμε και θα σας αναγκάσουμε να περνάτε τα εμπόδια ένα-ένα». Αλλά το αίτημα για εξεταστική δεν έχει υποβληθεί ακόμα.

- Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλος, Κυριακή βράδυ στη Βουλή, κάλεσε σε μια προσωπική μονομαχία πολιτικού ήθους τον κ. Τσίπρα για το θέμα των ναυπηγείων απειλώντας τον με αποκαλύψεις συγκεκριμένων ονομάτων γνωστών του, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, με ντοκουμέντα και αποδείξεις, αλλά μέχρι στιγμής έχει μείνει και αυτός στις απειλές.

- Και ο κ. Τσίπρας δεν σήκωσε την Κυριακή το βράδυ μέσα στη Βουλή το γάντι που του πέταξε ο κ. Βενιζέλος και δεν είπε στον πολιτικό του αντίπαλο: «τώρα, πριν κατέβεις από το βήμα της Βουλής, πες ονόματα και ποια είναι η δική μου εμπλοκή στο σκάνδαλο αυτό».

Τι δεν τόλμησαν να πουν στη Βουλή οι Βενιζέλος-Τσίπρας την Κυριακή το βράδυ και τι κρύβουν στο οπλοστάσιό τους για την ώρα της προσωπικής τους μονομαχίας αποκαλύπτει απόψε στις 11.30 το βράδυ στο Extra 3 η εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλλα «Αθέατος Κόσμος».

Αποκλειστικά για το newsbomb.gr αποκαλύπτεται ότι στη σημερινή εκπομπή θα γίνουν γνωστά:

1. Τα ονόματα των πολιτικών που ξεπούλησαν κυριολεκτικά τα ναυπηγεία σε Γερμανούς και τον επιχειρηματία Σάφα.

2. Οι ελληνικές επιχειρήσεις και οι εταιρείες, που ενώ πληρώθηκαν κανονικά, δεν ολοκλήρωσαν ποτέ τις εργασίες για τα αντισταθμιστικά οφέλη από την πώληση των ναυπηγείων για την υλοποίηση των εξοπλιστικών τους προγραμμάτων.

3. Πότε, ποιοι και γιατί προσπάθησαν να παραπλανήσουν την Κομισιόν με τα παράνομα κρατικά δάνεια στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με αποτέλεσμα το τελικό κλείσιμο των ναυπηγείων. Πού πήγαν τα δάνεια αυτά και ποιοι τα διαχειρίστηκαν.

Οι αποκαλύψεις θα είναι συγκλονιστικές και θα βασίζονται σε δύο ζωντανές μαρτυρίες μέσα στο στούντιο και σε επίσημο απόρρητο πόρισμα του ΣΔΟΕ για τις τεράστιες «ρεμούλες» στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει για τη δημιουργία μουσουλμανικού τζαμιού στον Βοτανικό και οι επιπτώσεις που θα υπάρχουν από την δημιουργία αυτού του τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, είναι το δεύτερο μεγάλο θέμα απόψε το βράδυ στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» του Κώστα Χαρδαβέλλα.