ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάς: Success story για τους δανειστές ο προϋπολογισμός

Μαριάς: Success story για τους δανειστές ο προϋπολογισμός

«Πρόκειται για έναν προϋπολογισμό με success story για τους δανειστές και κοινωνική εξαθλίωση για τους πολίτες, έναν προϋπολογισμό κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της τρόικας», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, με αφορμή την κατάθεση του προϋπολογισμού.

«Είναι ένας προϋπολογισμός που συνεχίζει να εφαρμόζει τη γνωστή μνημονιακή συνταγή που ακόμη και οι ίδιοι οι δανειστές παραδέχονται ότι είναι λάθος», τόνισε ο κ. Μαριάς, ενώ πρόσθεσε ότι «οδηγεί σε αργό θάνατο την οικονομία της χώρας και σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό».

«Είναι ένας προϋπολογισμός που προκαλεί κοινωνικό Αρμαγεδδώνα με μειώσεις συντάξεων, κοινωνικών παροχών, με μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και με φορολεηλασία της ακίνητης περιουσίας. Μόνη λύση για να μπορέσει η πατρίδα μας να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά των δανειστών, είναι η καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους», συμπλήρωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Διαβάστε επίσης:

Προϋπολογισμός 2014: Πρωτογενές πλεόνασμα 812 εκατ.