ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αναχαίτισε» την Τρόικα πάνω από τα… ΚΨΜ

«Αναχαίτισε» την Τρόικα πάνω από τα… ΚΨΜ

Απέναντι στην τρόικα μπήκε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος και βάζει φρένο στο «προαπαιτούμενο» που θέλει την εκχώρηση Κέντρων Ψυχαγωγίας Μονάδων σε ιδιώτες.

Αφορμή αποτέλεσε πρόσφατο συμβάν με το ΚΨΜ Θήβας που εκχωρήθηκε σε ιδιώτη (με διαγωνισμό που είχε προκηρυχθεί πριν αναλάβει ο νυν υπουργός καθήκοντα τον περασμένο Απρίλιο) από την ΑΣΔΥΣ.

Μόλις πληροφορήθηκε ο κ. Δ. Αβραμόπουλος ότι η τρόικα ζήτησε την παραχώρηση των ΚΨΜ σε ιδιώτες για να εισπράττεται μηναίο μίσθωμα που θα καταλήγει στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, έγινε πυρ και μανία. Ζήτησε να μάθει τις τιμές που διαθέτει προϊόντα ο «ενοικιαστής» ΚΨΜ, μιας και αγνοούσε το θέμα που δεν είναι καν αρμοδιότητά του ενώ δεν είχε βρεθεί ούτε ένας από το ΓΕΣ να τον ενημερώσει.

Μόλις έμαθε ο κ. Αβραμόπουλος τα καθέκαστα διέταξε με τη διαδικασία του επείγοντος να σταματήσουν όλοι οι σχετικοί διαγωνισμοί.

kepb1

Όσον αφορά στο «αμαρτωλό» ΚΨΜ της Θήβας, παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Αμύνης επισήμαναν στην εφημερίδα NEWSBOMB ότι θα του ζητήσουν να μειώσει τις τιμές σε πρώτη φάση και στη συνέχεια θα κριθεί αναλόγως με τη συμπεριφορά του. Έκανε μάλιστα εντύπωση ότι ο «ενοικιαστής» (σ.σ. το όνομα του οποίου γνωρίζουμε αλλά δεσμευθήκαμε να μη το δημοσιοποιήσουμε) φέρεται να δίνει 10.000 ευρώ το μήνα στην τρόικα! Ούτε υπάλληλος του Τόμσεν να ήταν!

Διαβάστε τι έκανε ο απίστευτος: οι κληρωτοί οπλίτες κλήθηκαν να πληρώσουν τον φραπέ 1,40 ευρώ, τον φρέντο καπουτσίνο 1,80 ευρώ, όταν πριν από μερικούς μήνες οι νεοσύλλεκτοι έπιναν καφέ με 30 λεπτά στο ΚΨΜ της Θήβας.

Πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB