ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εγώ», ο προεδρεύων...

«Εγώ», ο προεδρεύων...

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής για τα υποβρύχια και περιμένει τις αποκαλύψεις που υποσχέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση επί της προτάσεως μορφής που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών και κομματάρχης προβάρει το ρόλο του προεδρεύοντος στην Ε.Ε.

Χθες έγινε η παρουσίαση του λογοτύπου της ελληνικής προεδρίας που ξεκινά από την πρωτοχρονιά και διαρκεί ως τις 30 Ιουνίου 2014, χωρίς τις γραβάτες και τα φουλάρια που αποκάλυψε η NEWSBOMB και δυσαρέστησε κάποιους στο νεοκλασσικό μέγαρο του υπουργείου Εξωτερικών.

Την ώρα που ο οσονούπω προεδρεύων της Ευρώπης κ. Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίαζε το λογότυπο που επιβεβαιώνει το νέο δόγμα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΞ, σύμφωνα με το οποίο «εδώ η χώρα χάνεται βαρκούλες αρμενίζουν», κάποιοι άλλοι ήθελαν να προκαλέσουν ακόμα περισσότερο.

Όπως μας καταγγέλλουν βουλευτές της Ν.Δ., η πρεσβεία της Ελλάδος στις ΗΠΑ διαθέτει ομάδα στο Facebook με την ονομασία "Greece in Washinghton". Εκεί έγινε ανάρτηση για την παρουσίαση του λογοτύπου της ελληνικής προεδρίας, στην οποία ο κ. Βενιζέλος αναφέρεται ως "Deputy PM", δηλαδή αναπληρωτής πρωθυπουργός.

Μετά το «Εγώ, Κλαύδιος», ο Ρόμπερτ Γκρέηβς θα είχε πολλά ερεθίσματα να γράψει κάτι σε «Εγώ, ο Βαγγέλης, ο προεδρεύων»...

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος: Μεγάλης σημασίας η πρόοδος που έχει συντελεστεί

Ανοιχτοχέρης ο Βενιζέλος

Αρχίζει η... ναυμαχία του Σακαραμαγκά