ΠΟΛΙΤΙΚΗ

EYPΩEKΛOΓEΣ 2014: Έρχεται ηχηρό χαστούκι που δεν θα ξεχάσει ποτέ η ΝΔ

EYPΩEKΛOΓEΣ 2014: Έρχεται ηχηρό χαστούκι που δεν θα ξεχάσει ποτέ η ΝΔ

«Ο κόσμος θα τιμωρήσει τη ΝΔ γιατί έχει ξυπνήσει και βλέπει», έλεγε Βουλευτής της συγκυβέρνησης στο περιστύλιο της Βουλής, απευθυνόμενος σε συναδέλφους του εκ περιφερείας ορμώμενων!

Προβληματισμός και μάλιστα εντονότατος σκεπάζει το Μέγαρο Μαξίμου τις τελευταίες των ημερών, από τα μηνύματα που καταφθάνουν στο πρωθυπουργικό επιτελείο, καταγράφοντας τις τάσεις, που θέλουν ούτε λίγο ούτε πολύ τις επικείμενες ευρωεκλογές "καμένο χαρτί" για την Κυβέρνηση.

Ο φόβος να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια, που προκαλείται από την ακολουθούμενη πολιτική, στις κάλπες των ευρωεκλογών, είναι πλέον έκδηλος στους στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα όμως με πολιτικούς αναλυτές αυτό ήταν κάτι που θα έπρεπε να περιμένει η Κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ως απόρροια, αφενός της ακολουθούμενης πολιτικής, που επιβάλλεται ξεκάθαρα από τους δανειστές μας και αφετέρου της φιλοσοφίας μέσω της οποίας ασκείται.

«Η γραμμή Βορίδη θα αποδειχθεί καταστροφική», επισήμεναν εδώ και μήνες, αρκετά στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τους και κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου, για την καθημερινά ολοένα και περισσότερο δεξιά στροφή της παράταξης.

newego LARGE t 1101 54032946

Η λεγόμενη από αρκετά στελέχη της Ν.Δ. ως γραμμή Βορίδη φέρεται να αποδοκιμάζεται ως καταστροφική και συνέπειά της, όπως επίσης λέγεται, είναι η απομόνωση της κυβέρνησης ή για να ακριβολογούμε του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος, γεγονός που αποδεικνύεται και από την πληθώρα των κυριακάτικων δημοσιευμάτων, που προβάλλουν ως αναγκαία πλέον λύση και μάλιστα με προοπτικές διακυβέρνησης, την ανοικοδόμηση ενός "νέου κεντροαριστερού" σχηματισμού.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό, με τις καθημερινές πιέσεις που προέρχονται από το εξωτερικό, δημιουργούν κάτι παραπάνω από πονοκέφαλο στην κυβέρνηση. Έναν πονοκέφαλο από τον οποίο δεν πρόκειται να την απαλλάξουν ούτε τα γενόσημα, που με τόσο ιδιαίτερο πάθος προωθεί και επιβάλλει στον ελληνικό λαό, ο οποίος προετοιμάζει το ηχηρότερο χαστούκι που έχει δεχθεί ποτέ η ιστορική Καραμανλική παράταξη.

Διαβάστε επίσης:

Βορίδης: Αν πρόταση μομφής γινόταν δεκτή, θα πηγαίναμε σε εκλογές

Βορίδης: Δεν υιοθετώ τη θεωρία του συνταγματικού τόξου

Υπέρ των πλειστηριασμών ακινήτων ο Βορίδης

Βορίδης: Ρωτήστε τον Σαμαρά γιατί δεν έγινα υπουργός

Ο Βορίδης άναψε φωτιές στο ΠΑΣΟΚ!