ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πώς είδε ο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά στην «Ανατροπή»

Πώς είδε ο ΣΥΡΙΖΑ την πρωτιά στην «Ανατροπή»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ανέγνωσαν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την GPO για την εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη και αφορά στο χρονικό διάστημα από 28 - 30 Νοεμβρίου.


Η δημοσκόπηση εμφανίζει πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας το 20,4% των προτιμήσεων των ψηφοφόρων ενώ η ΝΔ ακολουθεί πλέον στην δεύτερη θέση με ποσοστό 20%, χάνοντας μάλιστα μια μονάδα σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας.

Σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση, τα υπόλοιπα κόμματα ακολουθούν με το ΚΚΕ να συγκεντρώνει το 5,9%, το ΠΑΣΟΚ 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,2% και η ΔΗΜΑΡ με 4%. Σε ότι αφορά στη Χρυσή Αυγή, συγκεντρώνει το 8%.

Πρωτιά καταγράφει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές, συγκεντρώνοντας το 20%, ενώ η ΝΔ έπεται με ποσοστό 19,2%. Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα κόμματα, το ΚΚΕ συγκεντρώνει το 5,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4%, το ΠΑΣΟΚ 5,4% και η ΔΗΜΑΡ 3,6%. Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει το 8%.

Στενός συνεργάτης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης πάντως σχολίασε ότι ο κ. Αλέξης Τσίπρας φέρεται να εξεπλάγη επειδή «ο Πρετεντέρης έβγαλε πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ δεν απορρίπτει τις εκτιμήσεις ότι η διαφορά μπορεί να φθάνει ακόμα και τις δέκα μονάδες!

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ δείχνει νέα δημοσκόπηση