ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντόλιος: Θα επιθυμούσα να στρίψουμε αριστερότερα το ΠΑΣΟΚ

Ντόλιος: Θα επιθυμούσα να στρίψουμε αριστερότερα το ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή της Κάτιας Μακρή, με αφορμή τα όσα θετικά είπε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό, σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς.

«Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που είπα. Τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ; Πρότεινε την παράταση της ασυλίας των πλειστηριασμών για ακόμα ένα χρόνο. ότι κάναμε και πέρυσι, ότι κάναμε και πρόπερσι. Πως θα έλεγα κάτι άλλο;», σχολίασε αρχικά ο κ. Ντόλιος και συνέχισε:

«Αυτοί που δεν πληρώνουν ενώ έχουν τη δυνατότητα λειτουργούν σε βάρος των πολιτών. Εγώ είπα ότι αντιμετωπίζω θετικά την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και αν γίνει συζήτηση στη βουλή, θα πρέπει και ο ΣΥΡΙΖΑ να δεχθεί ότι δεν είναι δυνατόν να προστατευθούν αυτοί που δεν πληρώνουν τις δόσεις των δανείων τους ενώ έχουν καταθέσεις».

«Έχω τη βεβαιότητα ότι αυτό που θα έρθει θα το ψηφίσουν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και αυτοί από μας που έχουν σφοδρές αντιρρήσεις στην κατάργηση της προστασίας της πρώτης κατοικίας των φτωχών νοικοκυριών που δεν μπορούν να πληρώσουν τις δόσεις τους εξ αιτίας της κρίσης», είπε ακόμα ο κ. Ντόλιος.

«Η δική μου η λογική είναι στο ακριβός αντίθετο άκρο από μια ποδοσφαιρική λογική η οποία πάει να επικρατήσει στην πολική σκηνή σε σχέση με τις μετακινήσεις προσώπων από κόμμα σε κόμμα. Θα επιθυμούσα να μπορέσουμε να στρίψομε το τιμόνι του ΠΑΣΟΚ αριστερότερα», σχολίασε ακόμα μεταξύ άλλων.