ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Α.:Όχι στο τζαμί-Κάλεσμα σε συγκέντρωση (vid)

Χ.Α.:Όχι στο τζαμί-Κάλεσμα σε συγκέντρωση (vid)

«Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου η Χρυσή Αυγή διοργανώνει, στον χώρο που οι μεγαλοεργαλάβοι θέλουν να χτίσουν τζαμί, μια δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προσπάθεια της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά για ισλαμοποίηση της χώρας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

«Η αντεθνική συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Σαμαράς - κατόπιν εντολής του Ερντογάν - διαγράφουν δίχως αιδώ, τους μεγαλειώδεις και ματωμένους Εθνικούς Αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό».

«Η ανέγερση ισλαμικού τεμένους στην πρωτεύουσα της χώρας συνιστά εθνική προδοσία. Δεν είναι τυχαίο πως την εγκληματική αυτή πράξη στηρίζουν τα μεγάλα κεφάλια της πλουτοκρατίας (Κόκκαλης και Μπόμπολας). Η Χρυσή Αυγή εκφράζοντας την συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού απαντά στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων με κάθε νόμιμο μέσο: μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και κυρίως με μαζικές και δυναμικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Σάββατο 14/12, στάση Μετρό Ελαιώνα, Ιερά Οδός και Μαρκόνι, 13:00. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας υπήρξε απαίτηση των πολιτών της Αθήνας από την πρώτη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

Προκαλεί ο Ερντογάν: Ζητάει και δεύτερο Τζαμί κάτω από την Ακρόπολη!