ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θανάσης Πλεύρης εκνευρίζεται... με τις δηλώσεις του!

Ο Θανάσης Πλεύρης εκνευρίζεται... με τις δηλώσεις του!

Με αφορμή το βίντεο που δημοσίευσε νωρίτερα το newsbomb.gr, ο κ.Πλεύρης προχώρησε μάλλον... εκνευρισμένος σε απάντηση μέσω twitter.


«Για να τελειώνουμε δήλωση νομιμοφροσύνης σε συριζάδες, αναρχικούς, αποκαλυπτικούς Δημοσιογράφους και ιστότοπους ΦΑΡΜΑΚΟbomb δεν κάνω», ήταν η απάντηση προφανώς και προς το newsbomb.gr από τον κ.Πλεύρη.

Screen Shot 2013-12-27 at 9.48.08 PM

Το δημοσίευμα που φαίνεται να εκνεύρισε τον πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. και πιστό ακόλουθο του Άδωνι Γεωργιάδη πλέον στη ΝΔ, ήταν η υπενθύμιση παλαιότερων αναφορών του για την … «ανάγκη» να σκορπίσει πτώματα λαθρομεταναστών η ελληνική Πολιτεία στα σύνορα ως αποτρεπτικό μέτρο για την λαθρομετανάστευση…

«Φύλαξη των συνόρων δεν μπορεί να υφίσταται, εάν δεν υπάρχουν απώλειες. Και για να γίνω κατανοητός, εάν δεν υπάρχουν νεκροί, η φύλαξη των συνόρων θέλει νεκρούς», έλεγε συγκεκριμένα ο κ.Θάνος Πλεύρης ο οποίος μάλλον... ξεχνά με τον καιρό τις ίδιες του τις δηλώσεις και μάλιστα δεν του αρέσει να του τις υπενθυμίζουμε!

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε, εάν ο κ. Πλεύρης επιμένει να διατηρεί τόσο ακραίες και αποκρουστικές θέσεις και εάν αυτό το αποκρουστικό πρόσφατο παρελθόν το πηγαινοφέρνει και εκείνος στη Συγγρού, όπως πρώην και νυν συνδαιτυμόνες του, οι οποίοι είχαν μία τάση προς …τον «δεξιό ακτιβισμό», όπως αποκαλούν τα ιδεολογήματά τους… οι «ΛΑΟ…γενείς» σύντροφοί του…

Διαβάστε επίσης:

Θ. Πλεύρης: Ζητούσε νεκρούς μετανάστες στη φύλαξη των συνόρων