ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Βαρβιτσιώτης: Αυτός είναι ο υπουργός που τα «έσπασε» στην Πάολα!

Μ. Βαρβιτσιώτης: Αυτός είναι ο υπουργός που τα «έσπασε» στην Πάολα!

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ξέρει να περνάει καλά...

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης άφησε πίσω του τις σκοτούρες και τη μιζέρια, το έριξε έξω, διασκεδάζοντας με την παρέα του σε γνωστή πίστα των Αθηνών.

Το γλέντι του κ. Βαρβιτσιώτη, ο οποίο συνοδευόταν από αιθέρια ύπαρξη, στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται η Πάολα και ο Παντελής Παντελίδης, έκανε αίσθηση…

Και αυτό, γιατί όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο γνωστός υπουργός, που ήταν πρώτο τραπέζι πίστα, έκανε… ζημιά στο μαγαζί και επιδόθηκε σε ανηλεή λουλοδοπόλεμο, ενώ ο λογαριασμός φέρεται να ανήλθε σε χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα blog.

Οι πληροφορίες λένε, πως ενώ ο κ. Βαρβιτσιώτης γλεντούσε στο νυχτερινό κέντρο, τα σχόλια από τα γύρω τραπέζια έδιναν και έπαιρναν και οι θαμώνες κοιτούσαν αποσβολωμένοι το θέαμα.

Ο υπουργός όμως φαίνεται πως δεν πτοήθηκε και συνέχισε μέχρι πρωίας τη διασκέδαση, αδιαφορώντας προκλητικά για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν οι γύρω του.

Κύκλοι του υπουργείου Ναυτιλίας, πάντως, επιβεβαίωναν το βράδυ του Σαββάτου την παρουσία του κ. Βαρβιτσιώτη στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, ωστόσο, σημείωναν ότι ο υπουργός δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει και δεν κάθισε σε τραπέζι, αλλά στο μπαρ.

Διαβάστε επίσης:

Λουλουδοπόλεμος στην Πάολα με πρωταγωνιστή γνωστό υπουργό

Γιατί κ. Υπουργέ δεν ακούτε;

Απλήρωτη εργασία στο Λιμενικό - Ακούει ο κ. υπουργός Μ. Βαρβιτσιώτης;

Βαρβιτσιώτης: Έχουν τηρηθεί όλες οι κατά νόμο προϋποθέσεις!

Ο Βαρβιτσιώτης προσπαθεί να καταργήσει την απεργία στην ακτοπλοΐα

Ανωμερίτης και Βαρβιτσιώτης άφησαν το λιμάνι του Πειραιά χωρίς φάρο!