ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρυτανία: «Αδειάζουν» τον Λιάπη οι κάτοικοι για το εξοχικό!

Ευρυτανία: «Αδειάζουν» τον Λιάπη οι κάτοικοι για το εξοχικό!

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η είδηση ότι η οικογένεια Λιάπη ανακαίνισε την πολυτελή οικία της στο Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια που προορίζονταν για ξενώνες οι κάτοικοι του Καρπενησίου δηλώνουν ότι στο συγκεκριμένο αρχοντικό ποτέ δεν φιλοξενήθηκε τουρίστας.

Ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ενοικιαζόμενων δωματίων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες καθώς και κάτοικοι της περιοχής στην Ευρυτανία τονίζουν ότι ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψή τους ότι η οικία χρησιμοποιήθηκε ως ξενώνας.

Δεν είναι λίγοι μάλιστα αυτοί που λένε ότι αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια κοινό μυστικό πως ο Μιχάλης Λιάπης χρησιμοποίησε την κοινοτική χρηματοδότηση, προκειμένου απλά να... ανακαινίσει το εξοχικό του.

Ακόμη, ποτέ κανείς από τους κατοίκους του χωριού δεν είδε ταμπέλα του ΕΟΤ στην είσοδο αλλά ούτε και πελάτες με βαλίτσες να φτάνουν στο σημείο, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις.

Επίσης, ο συγκεκριμένος... ξενώνας δεν διαφημίστηκε ποτέ, προκειμένου να προσεγγίσει πελατεία.

Μάλιστα, ξενοδόχοι τόνισαν ότι το οίκημα δεν έχει ενταχθεί στο Σύλλογο Ενοικιαζόμενων Δωματίων.

Την ίδια ώρα, τα συγγενικά πρόσωπα του Μιχάλη Λιάπη, τα οποία τις τελευταίες ημέρες έχουν... βγει μπροστά προκειμένου να τον καλύψουν, διαβεβαιώνουν ότι το αρχοντικό λειτούργησε ως ξενώνας.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος για την κατοικία Λιάπη στην Ευρυτανία

Απάντηση θείας του Λιάπη μέσω δικηγόρου για το σπίτι στην Ευρυτανία

Πρωταγωνιστής σε νέο σκάνδαλο ο Μιχάλης Λιάπης;