ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας Πολύδωρα με ΑΝ.ΕΛ.

Ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας Πολύδωρα με ΑΝ.ΕΛ.

Επί τάπητος πρόκειται να τεθεί το θέμα της συνεργασίας του Βύρωνα Πολύδωρα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, καθώς το Σάββατο 11 Ιανουαρίου συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου, ενώ την επόμενη ημέρα θα πραγματοποιηθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο επί της οδού Συγγρού ημερίδα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου θα είναι πρωτίστως η στάση του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές και αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για το πολιτικό στίγμα των δημοτικών και των περιφερειακών εκλογών αλλά και των ευρωεκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες , θα τεθεί και το θέμα της συνεργασίας του κόμματος με τον Βύρωνα Πολύδωρα, το οποίο άνοιξε ο Πάνος Καμμένος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό.

polydoras

Ο κ. Πολύδωρας αφήνει ανοιχτό το θέμα το ενδεχόμενο συνάντησης με τον κ. Καμμένο λέγοντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Θα δούμε».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα προταθεί στο Εθνικό Συμβούλιο «να στρογγυλέψει τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια για τη συνεργασία με στελέχη που θα ήθελαν να συνεργαστούν με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά έχουν ψηφίσει στο παρελθόν τα μνημόνια, και σήμερα είναι αντίθετα με την κυβερνητική πολιτική».

Kammenos Panos omilia bima idrutiko sunedrio ANEL


Σημειώνεται ότι με απόφαση του Συνεδρίου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν συνεργάζονται μέχρι τώρα, με στελέχη που έχουν ψηφίσει το μνημόνιο και αποκλείουν επίσης μελλοντική συνεργασία, αν και αρκετά στελέχη του κόμματος επισημαίνουν ότι εάν χαλαρώσουν οι όροι και οι προϋποθέσεις για τη συμμαχία με στελέχη που είχαν ψηφίσει μνημόνια, αλλά σήμερα είναι απέναντι, μπορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «να προσελκύσουν ανθρώπους καταξιωμένους για να ενισχύσουν την κοινή προσπάθεια».

Διαβάστε ακόμη:

Πολύδωρας: Θα ηγηθώ Δεξιάς Ελιάς αν κληθώ

Στα σκαριά κόμμα της Δεξιάς