ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ κατά Π. Καψή για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

ΣΥΡΙΖΑ κατά Π. Καψή για την κάλυψη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε.

Για «πανωλεθρία της Δημόσιας Τηλεόρασης» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ επικρίνοντας τον υφυπουργό Παντελή Καψή για την ικανοποίηση που εξέφρασε σχετικά με την κάλυψη της τελετής έναρξης της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι μάλλον ο κ. Καψής δεν έχει ο ίδιος εικόνα για την κάλυψη της τελετής ανάληψης της προεδρίας της ΕΕ, αλλιώς δεν εξηγούνται οι διθυραμβικές του δηλώσεις για τη «ΔΤ». Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η χτεσινή πανωλεθρία της ΔΤ εκθέτει για μια ακόμα φορά τη χώρα διεθνώς και υπενθυμίζει τις βαρύτατες κυβερνητικές ευθύνες για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Το γεγονός ότι και η EBU χρησιμοποίησε κάμερα ιδιώτη, αλλά και τα δημόσια μέσα των άλλων χωρών χρησιμοποίησαν δικά τους συνεργεία για να καλύψουν την τελετή, σίγουρα δεν μπορεί να συνιστά αιτία πανηγυρισμού για το κυβερνητικό επιτελείο».

Επιτέλους θα πρέπει στην κυβέρνηση να αντιληφθούν ότι οι Έλληνες πολίτες και μάτια έχουν και βλέπουν και ότι κάθε μέρα που περνά το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης καθίσταται ακόμα πιο εγκληματικό, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε ακόμη:

ΣΥΡΙΖΑ για Σαμαρά: Συνεχίζει την εθελόδουλη υποταγή στη Μέρκελ