ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φιλιππίδης: Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα (vid)

Φιλιππίδης: Έχω λύσει το οικονομικό μου πρόβλημα (vid)

Εξηγήσεις για τα όσα του καταλογίζονται για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τα επισφαλή δάνεια έδωσε ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ κ. Άγγελος Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης απορρίπτει όσα του καταλογίζονται στο πόρισμα της επίκουρης εισαγγελέως διαφθοράς Πόπης Παπανδρέου, σημειώνοντας πως θα γυρίσει το αργότερο μέχρι την άλλη Παρασκευή από το εξωτερικό και θα ξεκαθαρίζει η υπόθεση.

Ο πρώην πρόεδρος του Τ.Τ. τόνισε ότι είναι επιχειρηματίας πάνω από 20 χρόνια, έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα από το 1999 και μπήκε «αρκετά πλούσιος» στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Διευκρίνισε ότι παραμένει στο εξωτερικό για να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, καθώς αν είχε συλληφθεί δεν θα είχε τη δυνατότητα να εξηγήσει τις απόψεις του.

«Σοκαρίστηκα που διάβασα κάποια πράγματα. Αν η κ. Παπανδρέου μου είχε κάνει τη φοβερή χάρη να με φωνάξει και να μου ζητήσει εξηγήσεις δεν θα έγραφε αυτά τα πράγματα», δήλωσε ο κ. Φιλιππίδης.

«Ο δικηγόρος μου επικοινώνησε με τον ανακριτή και του είπε ότι θα έρθω. Δεν υπάρχει καμία άδεια από κανέναν εισαγγελέας. Είμαι καταζητούμενος και αυτοβούλως θα εμφανιστώ», εξήγησε.