ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χ.Α.: Εμείς πεντακάθαροι-Έλεγχος και στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

Χ.Α.: Εμείς πεντακάθαροι-Έλεγχος και στα κόμματα της κλεπτοκρατίας

«Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ απέδειξε ότι τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής είναι πεντακάθαρα σε αντίθεση με τα κόμματα της απάτης και της κλεπτοκρατίας όπου ξεχειλίζει το μαύρο χρήμα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

«Ο Σαμαράς και τα κανάλια της διαπλοκής ξεφτιλίστηκαν για πολλοστή φορά. Ο συνεργάτης του κόμματος που φαίνεται να είχε δύο εταιρείες στην Κύπρο το 2004 συνεργάστηκε με την Χρυσή Αυγή για πρώτη φορά το 2011! Όσον αφορά τον Ιωάννη Λαγό δημοσιεύουμε τα παραστατικά που αποδεικνύουν την νόμιμη προέλευση των χρημάτων που κατείχε το... 2007.

Αν γινόταν ανάλογος έλεγχος στα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και της κλεπτοκρατίας θα έκλειναν σπίτια και θα έκλαιγαν μάνες. Οι Σαμαροβενιζέλοι και οι απατεώνες που συχνάζουν στα κομματικά μαντριά τους είναι βυθισμένοι μέχρι το λαιμό στα σκάνδαλα και τις απάτες».

lagos-5702-743x600

Γιάννης Λαγός: Αν βρουν έστω και ένα παράνομο ευρώ, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή!

«Ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός απαντά στους λασπολόγους που τον εμπλέκουν σε «ύποπτους λογαριασμούς»», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Οι συκοφάντες της Χρυσής Αυγής διακινούν την «αποκάλυψη» για δήθεν ύποπτο ποσό 150.000 ευρώ που βρέθηκε σε λογαριασμό μου. Το αναφερόμενο ποσό προέρχεται από αγοραπωλησία οικοπέδου στη Σάμο το 2007 από κληρονομιά της γιαγιάς μου. Τα χρήματα αυτά εν συνεχεία δόθηκαν τμηματικά σε οικονομικές μου υποχρεώσεις.

symvolaio lagoy
symvolaio lagoy2

Είμαι στην διάθεση οποιουδήποτε να ελέγξει ό,τι θέλει και αν βρουν έστω και ένα ευρώ παραπάνω από όσα έχω δηλώσει, θα κάτσω 10 χρόνια φυλακή! Τρίβω το συμβόλαιο αγοραπωλησίας στα μούτρα του κάθε συκοφάντη. Προειδοποιώ τους λασπολόγους πως όποια πέτρα κι αν σηκώσουν που γράφει το όνομά μου, τελικά θα την χτυπήσουν στο κεφάλι τους!».

Διαβάστε επίσης:

Στα 22 δισ. το ύποπτο χρήμα που βγήκε από τη χώρα το 2008-2011

Από τα δισ. του «πάρτι» των εξοπλισμών επιστράφηκαν 17,3 εκατ. ευρώ

Ο Νεράντζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

ΣΔΟΕ: Υπό έλεγχο μόλις 266 ονόματα της λίστας Λαγκάρντ