ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δέχομαι επιθέσεις από όσους ξεχνούν ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες»

«Δέχομαι επιθέσεις από όσους ξεχνούν ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες»

Σκληρή απάντηση δίνει η Μαριέττα Γιαννάκου σε όσους έσπευσαν το προηγούμενο διάστημα να της επιτεθούν με το πρόσχημα ότι δήθεν δήλωσε πως θεωρεί αυτονόητη την συμπερίληψή της στο νέο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Μιλώντας στην δημοσιογράφο Κατερίνα Παναγοπούλου, η επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ παραδέχτηκε την επιθυμία της να παραμείνει στην Ευρωβουλή, τονίζοντας ωστόσο ότι «η τελική απόφαση ανήκει στον Πρωθυπουργό».

Το ενδιαφέρον όμως στα όσα λέει είναι οι ευθείες αιχμές που αφήνει για όσους της επιτίθενται μέσω διαρροών σε παραπολιτικές στήλες λέγοντας τους ότι «ξεχνούν ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες».

Λέει χαρακτηριστικά: «Πολλοί σπεύδουν μέσω παραπολιτικών σε εφημερίδες να θεωρήσουν διάφορες υποψηφιότητες ως δεδομένες ή ακόμα και να... καρφώσουν διαφόρους συναδέλφους. Και σας μιλώ πολύ ξεκάθαρα και ωμά γιατί όλοι ξέρουμε πως παίζεται το παιχνίδι στα μέσα ενημέρωσης, ειδικά από όσους αγωνιούν για την πολιτική τους επιβίωση. Κι εγώ προσωπικά έχω δεχθεί τέτοιες επιθέσεις από όσους μάλλον ξεχνούν ότι στην πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αποδείξει ότι δεν κρέμομαι από καρέκλες».

Μάλιστα η Μαριέττα Γιαννάκου επιτίθεται και στο είδος των πολιτικών που τους αποκαλεί «πορσελάνινες κούκλες»: «Δεν πιστεύω στους πολιτικούς που θέλουν να μοιάζουν με "πορσελάνινες κούκλες", σε πολιτικούς δηλαδή που ασχολούνται μόνο με το πώς δεν θα τσαλακώσουν το ψεύτικο χαμόγελό τους και το προφίλ τους».

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ: Γαλάζιος συνωστισμός για μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο!