ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στρατούλης στο newsbomb.gr: Πρόβλημα για τους εμπόρους η Κυριακή (vid)

Στρατούλης στο newsbomb.gr: Πρόβλημα για τους εμπόρους η Κυριακή (vid)

Στην Ερμού βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, για να συμμετάσχει στη διαμαρτυρία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

«Όπως με ενημέρωσε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, ο Θάνος Βασιλόπουλος, κάνανε μια μαζική διαδήλωση επί της οδού Ερμού, πάρα πολλοί εργαζόμενοι και συνδικαλιστές, διαμαρτυρόμενοι για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές», είπε ο βουλευτής και πρόσθεσε: «και εμείς από τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι είναι ένα μέτρο, το οποίο καταρχήν δημιουργεί προβλήματα στους εργαζόμενους στο εμπόριο, τους αναστατώνει πλήρως την ιδιωτική ζωή. Τους διαλύει στη κυριολεξία».

«Όσον αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους δημιουργεί πρόβλημα, γιατί δεν μπορούν να ανταποκριθούν οι μικροί, οι πολύ μικροί ή και οι μεσαίοι έμποροι στα έξοδα του να μένει ανοιχτή η επιχείρησή τους τη Κυριακή.

Οι μόνοι που ευνοούνται είναι οι μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες, οι οποίες δεν έχουν πρόβλημα να ανοίξουν. Αυτό που λείπει στην ελληνική οικογένεια, δεν είναι οι περισσότερες ώρες με ανοιχτά τα μαγαζιά αλλά τα χρήματα που δεν έχουν στην τσέπη τους είτε γιατί έχασαν τη δουλειά τους και απολύθηκαν, είτε γιατί τους μειώθηκαν οι μισθοί τους και οι συντάξεις τους», ανέφερε ο κ. Στρατούλης στην κάμερα του newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοιχτά καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη