ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ δεν την έχει ανάγκη ο τόπος

Κουβέλης: Την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ δεν την έχει ανάγκη ο τόπος

Στο θέμα των εξελίξεων στον χώρο της κεντροαριστεράς αναφέρθηκε ο Φώτης Κουβέλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, εξαπολύοντας επίθεση σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή δηλώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα, στη δευτερολογία του, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απάντησε στον κ. Βενιζέλο, λέγοντας: «Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, εν τη ρύμη του εκνευρισμού του, το ομολόγησε: ψηφίστε, είπε, το μοντέλο της κεντροαριστεράς που σας υποδεικνύω για να μην απονομιμοποιηθεί η στρατηγική της χώρας. Δηλαδή, ψηφίστε την κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξετε την κυβέρνηση των συγκεκριμένων λογικών και επιλογών. Αυτή την κεντροαριστερά δεν την έχει ανάγκη ο τόπος».

Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει να έχει διακριτό πολιτικό ρόλο και σχετικά με το θέμα της συγκρότησης του προοδευτικού πόλου, τόνισε επιπλέον ο κ. Κουβέλης και επισήμανε ότι η ΕΕ του κόμματος θα ολοκληρώσει στον συντομότερο δυνατό χρόνο τις αναγκαίες διαβουλεύσεις, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι τις όποιες αποφάσεις θα κληθεί να λάβει ως τελικός κριτής η ΚΕ του κόμματος.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου, ενέκρινε με μεγάλη πλειοψηφία την εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για την τακτική του κόμματος ενόψει των Ευρωεκλογών.

Διαβάστε επίσης:

Υπαινιγμός Βενιζέλου: Οι ευρωεκλογές μπορεί να φέρουν... εκλογές