ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαριάς: Υποτιθέμενη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Μαριάς: Υποτιθέμενη η διαπραγμάτευση με τους δανειστές

Σκληρή κριτική ασκούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με αφορμή την αποψινή του συμμετοχή στο Eurogroup.

Ο αρμόδιος τομεάρχης των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς, σε δήλωσή του κάνει λόγο για «υποτιθέμενη διαπραγμάτευση με τους δανειστές» και για «δήθεν εναλλακτικές προτάσεις του κ. Στουρνάρα» που -σύμφωνα με τον ίδιο «δεν είναι τίποτε άλλο από τη σχεδιαζόμενη λήψη νέων σκληρών μέτρων σε βάρος του ελληνικού λαού, για τα οποία ο υπουργός Οικονομικών περιμένει «οδηγίες προς ναυτιλομένους» από το Eurogroup». Ο κ.Μαριάς επίσης, εξελέγη σήμερα στο Στρασβούργο, στο οκταμελές Προεδρείο της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών - Δημοκρατών της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Να σημειωθεί ότι στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών συμμετέχουν κυρίως εκπρόσωποι κομμάτων που βρίσκονται στις κυβερνήσεις των κρατών - μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης (Ρωσία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αζερμπαϊτζάν κ.λ.π.) ενώ πρόεδρος της πολιτικής ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών εκλέχθηκε ο Α.Πούσκοβ , επικεφαλής της Ρωσικής Αντιπροσωπείας και του κόμματος «Ενωμένη Ρωσία» του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε επίσης:

Ντάισελμπλουμ:Χωρίς «ναι» της Τρόικας η Ελλάδα δεν παίρνει καμία δόση!

Ντάισελμπλουμ: Έχει καθυστερήσει η αξιολόγηση για την Ελλάδα

Βόλφκανγκ Σόιμπλε: Μεγάλη πρόοδο σημείωσε η Ελλάδα