Βουδούρης: Είμαι προσωπική επιλογή του Τσίπρα

Βουδούρης: Είμαι προσωπική επιλογή του Τσίπρα

Απαντήσεις αναφορικά με την συζήτηση γύρω από την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου δίνει σε συνέντευξή του ο Οδ. Βουδούρης.

Το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και νυν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εφημερίδα «Ελευθερία» της Καλαμάτας δηλώνει πως τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφορούν και πως είναι προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αποκάλυψε η πρόταση για την υποψηφιότητά του έγινε από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην επιλογή του, είπε ότι είναι θέμα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν παρεμβαίνει στα εσωκομματικά του.

«Εγώ με μεγάλη χαρά αποδέχομαι αυτή την πρόταση, με την προοπτική να ασχοληθώ με τα θέματα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Από κει και πέρα υπάρχει ένας διάλογος μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, εσωκομματικός, στον οποίο δεν επιθυμώ να παρέμβω. Ως "Κοινωνία Πρώτα" θα έχουμε τη συνεδρίαση του Συντονιστικού μας την Τετάρτη για να καθορίσουμε την πορεία μας».

Για το μνημονιακό του παρελθόν απάντησε πως «έχω διαγραφεί δύο φορές, γιατί δεν υπέκυψα σε μνημονιακούς εκβιασμούς. Στήριξα μια προγραμματική συμφωνία που δεν εφαρμόστηκε ποτέ», ενώ για τις αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε πως «ο καθένας έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική σε μένα, όπως κι εγώ έχω δικαίωμα να ασκώ κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.