Αίτηση εξαίρεσης των ανακριτριών κατέθεσε ο Κασιδιάρης

Αίτηση  εξαίρεσης των ανακριτριών κατέθεσε ο Κασιδιάρης

Πολιτική μεροληψία επειδή ο σύζυγός της είναι ιδρυτικό στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς καταλογίζει στην ανακρίτρια Ιωάννα Κλαπα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιαδιάρης ζητώντας την εξαίρεση, τόσο της ίδιας, όσο και της επίκουρης ανακρίτριας Μαρίας Δημητροπούλου.

 

Μεταξύ άλλων, πέραν δηλαδή των.... πολιτικών φρονημάτων (!)ο Κασιδιάρης επικαλείται διαρροή του ανακριτικού υλικού και δημοσιοποίηση πληροφοριών περί επικείμενης εκ νέου κλήσης του από τις ανακρίτριες, επίσης τις ημερομηνίες υπογραφής των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης πριν τις απολογίες τριών κατηγορούμενων βουλευτών .

Ειδικότερα στην αίτηση του κ. Κασιδιάρη αναφέρεται:

Α) Η κα Ιωάννα Κλάπα - Χριστοδουλέα απέκρυψε λόγους που από μόνοι τους προκαλούν για το πρόσωπο της υπόνοιες μεροληψίας, αναφορικά με την δυνατότητα να επιδείξει στον χειρισμό της υποθέσεως αμερόληπτη και απροκατάληπτη κρίση, προκάλεσαν δε στο ευρύ κοινό τις αυτές υπόνοιες αφού γίναμε λήπτες πολλών καταγγελιών για τον ηγετικό ρόλο του συζύγου της στο κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της ΔΗ.ΜΑΡ. που μας θεωρεί ιδεολογικό του εχθρό. Απέκρυψε κομματικές θέσεις και αξιώματα του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος και γεγονότα ως αναλύθηκαν ανωτέρω στους συναδέλφους της, οι οποίοι αγνοώντας τες στερήθηκαν την δυνατότητα να την αξιολογήσουν σε σχέση με την υπόθεση που της ανατέθηκε. Η έντονη πολυετής και επίσημη πολιτική/κομματική ενασχόληση του στενού της οικογενειακού της περιβάλλοντος, προκαλεί εμφανή δυσπιστία για την αμεροληψία της έναντι μας.

Β) Οι καθών η παρούσα Ειδικές Ανακρίτριες αποδεδειγμένα πλέον προέκυψε ότι δεν είναι σε θέση να διενεργήσουν ασφαλή ανάκριση, συνιστάμενο στο γεγονός ότι αδυνατούν να αποτρέψουν την δημοσιοποίηση του ανακριτικού υλικού, με αποτέλεσμα τον διασυρμό μου/μας ως κατηγορούμενου/ων και την στρέβλωση της αληθείας, την ανοχή δε στους δράστες παράνομων πράξεων εις βάρος μου/μας και την αποχή από κάθε αυτεπάγγελτη δικαστική ενέργεια αναζήτησης τους. Παράλληλα διαρρέουν και προαναγγέλλουν επικείμενες κλήσεις κατηγορουμένων και άλλες ανακριτικές ενέργειες παρεμβαίνοντας ανεπίτρεπτα στις πολιτικές εξελίξεις και δη στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Γ) Οι καθών Ειδικές Ανακρίτριες ερευνώνται πλέον κατόπιν υποβολής εγκλήσεως για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, αφού προέκυψε ότι η απόφαση περί προφυλάκισης των τριών Βουλευτών του κόμματος μας, Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκαρα, ήταν προειλημμένη, γεγονός που αποδεικνύει ότι η κρίση τους δεν είναι αμερόληπτη και αδιάβλητη.

Δ) Η εκδήλωση της συλλογιστικής κρίσης (ιδεοληψίας) της Τακτικής Ειδικής Ανακρίτριας κας Ιωάννας Κλάπα- Χριστοδουλέα κατά την εκτέλεση του ανακριτικού της έργου γεγονός είναι, ως προκύπτει και από την πανομοιότυπη φρασεολογία αλλά και την πληθώρα των παραδειγμάτων που προηγήθηκαν, ότι κατά τρόπο αντικειμενικό ταυτίζεται με πολιτικές ανακοινώσεις, Αρχές και Θέσεις των δεδηλωμένων πολιτικών μας αυτοαποκαλούμενων εχθρών, αποδεικνυόμενου και εκ του λόγου αυτού τη μεροληψία που την διακατέχει.

Συλλογιστική κρίση (ιδεοληψία) που προφανώς υιοθετεί και η Επίκουρη Ειδική Ανακρίτρια κα Μαρία Δημητροπούλου- Ανδρεάδου».

Διαβάστε επίσης: 

Ο Κασιδιάρης ανακοίνωσε την «Εθνική Αυγή»