Βουδούρης: Κατανοώ τον «έντονο εσωκομματικό διάλογο» στον ΣΥΡΙΖΑ

Βουδούρης: Κατανοώ τον «έντονο εσωκομματικό διάλογο» στον ΣΥΡΙΖΑ

«Βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων» χαρακτηρίζει την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Οδυσσέας Βουδούρης με σημερινή δήλωσή του.

Ο κ. Βουδούρης τονίζει ότι «η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου αντιμετωπίστηκε θετικά, τόσο από την «Κοινωνία Πρώτα» όσο και από μένα προσωπικά, διότι αποτελεί ένα βήμα για μια ευρύτερη συμμαχία αριστερών, δημοκρατικών, προοδευτικών και οικολογικών δυνάμεων, ικανή να ανατρέψει τη νεοφιλελεύθερη πολιτική της κυβέρνησης και κυρίως να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Αναφερόμενος εμμέσως στις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η υποψηφιότητά του, ο κ. Βουδούρης σημειώνει πως κατανοεί ότι «το δύσκολο αυτό εγχείρημα, όπως ανάλογα στο παρελθόν, γεννά έναν εσωκομματικό διάλογο, ενίοτε έντονο, συστατικό στοιχείο δημοκρατικών κομμάτων».

voudouris

Όμως, υπογραμμίζει, «από αυτή τη στιγμή και μέχρι την κάλπη θα δώσω, με όλες τις δυνάμεις μου, τη μάχη για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας, για την αναχαίτιση της εκρηκτικής ανεργίας, για την αγροτική και παραγωγική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας, στον αντίποδα των Ειδικών Οικονομικών Ζωνών του κ. Φούχτελ, για τη αποτελεσματική και διαφανή διαχείριση των απορριμμάτων και για μια νέα νοοτροπία δημοκρατικού ελέγχου, που απορρίπτει τις χρόνιες πελατειακές συμπεριφορές». Η Πελοπόννησος πρέπει να γυρίσει σελίδα, επισημαίνει ο κ. Βουδύρης, με στόχο «να ανατρέψουμε όλοι μαζί την καταστροφική για τον λαό της Πελοποννήσου, αλλά εξαιρετικά φιλική για την κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, διοίκηση του κ. Τατούλη».

Διαβάστε επίσης:

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ την είδηση περί παραίτησης Βουδούρη