ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουίκ: Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν επικίνδυνα

Κουίκ: Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν επικίνδυνα

Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση μετά το τέλος της έκτακτης Σύσκεψης του Τομέα Εξωτερικών του Κινήματος, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου:

«Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν επικίνδυνα. Τα εθνικά θέματα διολισθαίνουν ενδοτικά. Το Κυπριακό και το όνομα των Σκοπίων, είναι δύο από τις αιχμές του δόρατος για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Σήμερα είχαμε έκτακτη σύσκεψη στον τομέα Εξωτερικών του Κινήματος, υπό την προεδρία του προέδρου μας Πάνου Καμμένου.
Αποφασίσαμε:

Πρώτον, να καταθέσουμε αίτηση στη Βουλή για συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως με θέμα τα εθνικά ζητήματα και κυρίως Κυπριακό και το όνομα της FYROM.

Δεύτερον, να φύγει, υπό τον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο, αποστολή για την Κύπρο από την Παρασκευή 21 έως την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου και με εμένα ως Τομεάρχη Εξωτερικών, όπου θα συνομιλήσουμε με τους αρχηγούς των κομμάτων και των φορέων που εναντιώνονται σε αυτό το κοινό ανακοινωθέν, το οποίο μετατρέπει την Κυπριακή Δημοκρατία σε μόρφωμα.

1705kouik 625   -310x232

Θα συμμετέχουν επίσης ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου μας Γιάννης Γιαννέλης, ο Διπλωματικός Σύμβουλος του Προέδρου Πρέσβης επί τιμή Ελευθέριος Καραγιάννης και η Πρόεδρος της Νεολαίας του Κινήματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Τρίτον, να κάνουμε δράσεις σε όλη την Ελλάδα, με την κινητοποίηση βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών μας, για ενημέρωση των Ελλήνων, που θα αφορούν και το Κυπριακό και το θέμα της δικής μας, μίας και μοναδικής Μακεδονίας».

Διαβάστε επίσης:

Καμμένος: Δεύτερο «σχέδιο Ανάν» η συμφωνία Έρογλου- Αναστασιάδη