ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριο επεισόδιο με βουλευτές της Χ.Α. στη Βουλή

Άγριο επεισόδιο με βουλευτές της Χ.Α. στη Βουλή

Επεισόδιο μεταξύ βουλευτών της Χ.Α. έλαβε χώρα στους διαδρόμους της Βουλής όταν μέλη του κόμματος επιτέθηκαν λεκτικά κατά του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ν. Σηφουνάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα βουλευτών της Χ.Α. επιτέθηκαν φραστικά με χυδαίες εκφράσεις όπως «αρ@@δια θα σας γ@@@με», «ρουφιάνοι» και «αλήτες», ενώ απείλησαν τους κυρίους Μιχελάκη και Σηφουνάκη λέγοντας πως «θα μπείτε φυλακή για εσχάτη προδοσία».

Μάλιστα, δεν δίστασαν να κινηθούν απειλητικά εναντίον τους!

Μαζί τους ήταν και ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος οι οποίοι όμως δεν επιτέθηκαν φραστικά στους δυο υπουργούς.

Μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης επιστρέφοντας από το περιστύλιο λίγη ώρα αργότερα κοντοστάθηκε και είπε: "Εμείς αυτό που τους είπαμε είναι ότι η εσχάτη προδοσία δεν θα περάσει, ούτε η εκτροπή της δημοκρατίας" διαψεύδοντας τις χυδαίες εκφράσεις που ακούστηκαν.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Νίκου Σηφουνάκη ο οποίος είπε: "Γαλλικά ήταν αυτά που είπατε γιατί τα γαλλικά είναι η μόνη γλώσσα που ξέρετε".

Όλα αυτά έγιναν με φόντο το νέο αίτημα των εφετών-ειδικών ανακριτριών για άρση της ασυλίας όλης της ΚΟ της Χρυσής Αυγής που έγινε νωρίτερα.