ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εν ενεργεία αστυνομικός υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη ΧΑ

Εν ενεργεία αστυνομικός υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης με τη ΧΑ

Με συνθήματα, ύψωμα του χεριού προτεταμένου από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη και με φραστικές επιθέσεις προς τη Δικαιοσύνη, ανακοινώθηκαν σήμερα σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου Ηρακλείου οι υποψηφιότητες της ΧΑ για τις περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη.


Υποψήφιος περιφερειάρχης, όπως ανακοινώθηκε, είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός Γιώργος Σπυρόπουλος, με καταγωγή από τα Σφακιά και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου ο εν ενεργεία εποχικός πυροσβέστης Οδυσσέας Πατεράκης. Ο γεωπόνος Δημήτρης Σταθάκης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων, η νομική σύμβουλος της Χρυσής Αυγής Ελένη Παχουλάκη είναι η υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου και ο Κωνσταντίνος Βλατάκης ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λασιθίου.

Παρόντες στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος και η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ανέφεραν ότι κατά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές το ψηφοδέλτιο του κόμματος θα φέρει το όνομα «Ελληνική Αυγή» επιτέθηκαν με σφοδρότητα στη Δικαιοσύνη, ενώ ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους υψώνοντας τεντωμένο το χέρι του και κάνοντας λόγο για «χαιρετισμό τιμής, ανατάσεως και νίκης».

Διαβάστε επίσης:

Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χαιρέτησε ναζιστικά στην Κρήτη (Βίντεο)