Μπακογιάννη: Θα κατέβω στις ευρωεκλογές μόνο αν το ζητήσει ο Σαμαράς

Μπακογιάννη: Θα κατέβω στις ευρωεκλογές μόνο αν το ζητήσει ο Σαμαράς

Αρνητική στο ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για τις ευρωεκλογές εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο πως αν το ζητήσει ο πρωθυπουργός δεν θα αρνηθεί να δώσει τη μάχη.

«Δεν είναι στις προθέσεις μου να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές, αλλά αν ο πρωθυπουργός μού το ζητήσει, δεν έχω αρνηθεί ποτέ να δώσω μάχη και θα το συζητήσω» δήλωσε η πρώην υπουργός.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega, υποστήριξε ότι είναι σωστό να παραιτηθούν οι βουλευτές από το αξίωμά τους σε περίπτωση που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην Ευρωβουλή ή στους ΟΤΑ.

Σε ερώτηση για τη μάχη στον Δήμο της Αθήνας, η ίδια είπε ότι τόσο ο Άρης Σπηλιωτόπουλος όσο και ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι άνθρωποι που την έχουν στηρίξει στις επιλογές της, σημειώνοντας ότι δεν είναι ευχάριστο για τη ΝΔ δύο βουλευτές να διεκδικούν τον ίδιο Δήμο.

Αναφερόμενη στον Γιώργο Καμίνη είπε ότι υπήρχαν μεγαλύτερες προσδοκίες, αναγνωρίζοντάς του ότι έκανε σοβαρή προσπάθεια για τα οικονομικά του Δήμου: «έχει πολλά θετικά, αλλά περίμενα περισσότερα ιδίως στον τομέα των υποδομών».

Για το θέμα της περιφέρειας Αττικής, αναφέρθηκε με θετικά λόγια στο έργο του Γιάννη Σγουρού, διατυπώνοντας την προσωπική της άποψη ότι η ΝΔ θα μπορούσε να τον στηρίξει.