Μακρή:Άλλη μία λίμπρα από τη σάρκα του λαού απαιτούν οι δανειστές

Μακρή:Άλλη μία λίμπρα από τη σάρκα του λαού απαιτούν οι δανειστές

«Άλλη μια λίμπρα από τη Σάρκα του Ελληνικού Λαού απαιτούν οι δανειστές ζητώντας την εκποίηση φιλέτων της ΔΕΗ», αναφέρει σε σχετική της δήλωση η βουλευτής και τομεάρχης Ενέργειας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή «για το ξεπούλημα της λεγόμενης μικρής ΔΕΗ».

«Το προπέτασμα ψευδαισθήσεων του πλεονάσματος διαλύεται, αναγκάζοντας τη Συγκυβέρνηση να βγάλει στο σφυρί τη λεγόμενη μικρή ΔΕΗ. Ούτε οι υπάλληλοι της Τρόικα δεν μοιράζονται την ουτοπία του πρωτογενούς πλεονάσματος, που βιώνει ο κ. Σαμαράς και οι Υπουργοί του.
Ως σύγχρονοι Σάιλοκ αξιώνουν να αποκοπούν από τη ΔΕΗ και να ξεπουληθούν υδροηλεκτρικές μονάδες και ατμοηλεκτρικοί σταθμοί. Πίσω από τις απαιτήσεις αυτές κρύβεται ο ορυκτός πλούτος της Χώρας και η διαχείριση των υδάτων.

Για άλλη μια φορά οι πολίτες θα παρακολουθήσουν τις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις των κκ Χατζηδάκη και Στουρνάρα και των παρατρεχάμενων τους για την εξασφάλιση της «δόσης». Είναι καιρός να σταματήσει η συγκεκριμένη παρωδία, καθώς η σκουριασμένη παγίδα του διλήμματος «Τρόικα ή χρεοκοπία», που ο Γιωργάκης Παπανδρέου εισήγαγε, δεν είναι πλέον ικανή να παρασύρει τους Έλληνες».

Διαβάστε επίσης:

Το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας στο «τραπέζι» Μανιάτη-τρόικας