ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: ΑΝ.ΕΛ. και νεοναζί συμπλέουν με την Δούρου για την Ουκρανία

ΠΑΣΟΚ: ΑΝ.ΕΛ. και νεοναζί  συμπλέουν με την Δούρου για την Ουκρανία

Σε ανακοίνωση προχώρησε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τις δηλώσεις της κα Δουρού για την ομογένεια στην Ουκρανία.

«Δεν φτάνουν τα συνεχή προβλήματα που δημιουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο εσωτερικό της χώρας μας, τώρα προσπαθεί να τα εξάγει και στην ομογένεια. Η κα. Δούρου, με αδιανόητη ανευθυνότητα, επιτίθεται στον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας κατηγορώντας τον ότι αδιαφορεί για τους ομογενείς στην Ουκρανία που «βρίσκονται στο στόχαστρο των ναζί». Και φυσικά, στο πλαίσιο του ετερόκλητου αντιμνημονιακού μετώπου, συμπλέουν μαζί της οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής!

Η ίδια όμως η Ομοσπονδία Ελληνικών Συλλόγων Ουκρανίας έδωσε αποστομωτική απάντηση στην σκόπιμη κινδυνολογία της κα Δούρου και του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς με ανακοίνωσή της διαβεβαιώνει πως είναι σε συνεχή επαφή από την αρχή της κρίσης με τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές στην Ουκρανία και πως οποιαδήποτε αναφορά για επιθέσεις σε βάρος του ελληνισμού είναι «κακόβουλη», «ανυπόστατη» και «δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

dourou

Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να καταλάβει ότι η κρίση στην Ουκρανία όπως και κάθε ζήτημα εξωτερικής πολιτικής δεν προσφέρονται για μικροκομματικά παιχνίδια εσωτερικής κατανάλωσης και ότι πρέπει να υπάρχει ενιαίο εθνικό μέτωπο. Διαφορετικά, απλώς αποδεικνύουν πόσο ανεύθυνοι και επικίνδυνοι είναι. Τελικά, η κα. Δούρου φαίνεται πως δεν μπορεί να επιδείξει σοβαρότητα σε κανένα ρόλο. Μετά τις κορυφαίες γκάφες της ως υποψήφια περιφερειάρχης αποσύρθηκε επανερχόμενη στο ρόλο της υπεύθυνης εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει από εκεί τις αστοχίες της».

Διαβάστε επίσης:

«Αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης οι ομογενείς της Ουκρανίας»

Ρ. Δούρου: Αφωνία Βενιζέλου για τους ομογενείς της Ουκρανίας