ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καρύδης: Κάνει λάθος ο Παπανδρέου – Ελπιδοφόρα η «Ελιά»

Καρύδης: Κάνει λάθος ο Παπανδρέου – Ελπιδοφόρα η «Ελιά»

Αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργούς κ. Παπανδρέου για την απουσία του στη συνδιάσκεψη της «Ελιάς» άφησε ο Δ. Καρύδης.

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για ελπιδοφόρο ξεκίνημα της «Ελιάς». «Πάντα η συνένωση δυνάμεων μπορεί να φέρει καλύτερα αποτελέσματα», δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Για την απουσία του πρώην προέδρου του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου, και την ανακοίνωση που εξέδωσε, ο κ. Καρύδης εκτίμησε πως ο πρώην πρωθυπουργός «κάνει λάθος».

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι λάθος η εκτίμησή του, διότι στο παρελθόν είχε δείξει ότι πιστεύει ότι πρέπει να υπάρξει συνένωση και συμπόρευση δυνάμεων για μια διαφορετική Ευρώπη και Ελλάδα. Θα δούμε πώς θα πάμε. Δεν νομίζω πως είναι σε τροχιά σύγκρουσης, αλλά είναι λάθος αυτό που κάνει, διότι και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σήμερα αυτό που προσπαθεί να κάνει και να υλοποιήσει και μέσα από τη συγκυβέρνηση και ως πολιτικός φορέας είναι να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση», είπε.

Ο κ. Καρύδης επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ, μετά το 2010, μέσα από αυτήν την περιδίνηση και την κρίση, έχει υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα και επομένως «πρέπει μαζί με άλλες δυνάμεις που πρόσκεινται ιδεολογικά και πολιτικά στον ίδιο χώρο να προσπαθήσει να αναγεννηθεί ο χώρος μεταξύ Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ».