ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αδριανού με αθλητές και προπονητές

Συνάντηση Αδριανού με αθλητές και προπονητές

Συνάντηση με μέλη της εθνικής ομάδας στίβου που συμετείχαν στο 15ο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Σόποτ της Πολωνίας είχαν σήμερα στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, και η γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κυριακή Γιαννακίδου.

Παρόντες ήταν ο Λούης Τσάτουμας με τον προπονητή του, Δημήτρη Βασιλικό, η Νικόλ Κυριακοπούλου με τον προπονητή της, Μανώλη Καραγιάννη, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο εθνικός προπονητής, Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, και ο α΄ αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Γιάννης Σταματόπουλος. Στη συνάντηση παρεβρέθηκε και ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Πέτρος Γαλακτόπουλος.

Ο υφυπουργός συνεχάρη τους αθλητές για την συνολική εμφάνισή τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την προσπάθεια που καταβάλατε και την παρουσία που είχατε. Ο αθλητισμός μας, παρά τις συνέπειες της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας, έχει επιτυχίες και προοπτική. Προβλήματα υπάρχουν και έρχονται από παλιά, αλλά θα έχετε καταλάβει ότι και βούληση έχουμε και δεν κρυβόμαστε και προσπαθούμε να βρίσκουμε λύσεις».

Οι πρωταθλητές και οι προπονητές τους συζήτησαν με τον κ. Ανδριανό για την προετοιμασία τους για την θερινή περίοδο, η οποία κορυφώνεται με το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και κατέθεσαν προτάσεις για την επίλυσή τους.