ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Ποιος λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν;

Καμμένος: Ποιος λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν;

Με αφορμή τις πανηγυρικές δηλώσεις της κυβέρνησης για την διανομή του πλεονάσματος ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων επιτίθεται προσωπικά στον πρωθυπουργό αμφισβητώντας ευθέως το κοινωνικό μέρισμα που υπόσχεται η κυβέρνηση στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά το τέλος της διαπραγμάτευσης με τα μέλη της τρόικα, άσκησε ο Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιτίθεται προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά με ένα αιχμηρό σχόλιο, χαρακτηρίζοντας τον «πρωθυπουργό της κυβέρνησης των φτερών», στηλιτεύοντας με τον τρόπο αυτό τα όσα κατά καιρούς έχει πει ο κ. Σαμαράς ότι η Ελλάδα γυρίζει σελίδα και ανοίγει τα φτερά της στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Ο κ. Καμμένος στέκεται μάλιστα στις δηλώσεις του Όλι Ρεν ο οποίος σε ερώτηση του Έλληνα Ευρωβουλευτή Θ. Σκυλακάκη για τις 360.000 συντάξεις που εκκρεμούν και το πρωτογενές πλεόνασμα, απάντησε πως «δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις, με βάση τα νέα δεδομένα».

Μάλιστα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναρωτιέται: «Ποιος τελικά λέει ψέματα; Ο Σαμαράς ή ο Όλι Ρεν;».

Τα βέλη του Πάνου Καμμένου στρέφονται επίσης και εναντίον της Εθνικής Τράπεζας, αφού όπως λέει ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. την ώρα που οι στρόφιγγες των χρηματοδοτήσεων προς τις ελληνικές επιχειρήσεις είναι κλειστές, η Εθνική Τράπεζα αγοράζει ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη έναντι 303 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου:

«Ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης των φτερών δεν απάντησε σήμερα στους 360.000 υποψήφιους συνταξιούχους, που αναμένουν την έγκριση της σύνταξής τους. Τελικά, λέει ψέματα ο ίδιος ή ο Όλι Ρεν, που δηλώνει ότι δεν θα ικανοποιηθούν όλες οι αιτήσεις συνταξιοδότησης; Την ίδια στιγμή, χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από την Εθνική Τράπεζα, η οποία αγοράζει ουρανοξύστη στην Κωνσταντινούπολη έναντι 303 εκατομμυρίων δολαρίων».

Διαβάστε επίσης:

Σαμαράς: Πάνω από 500 εκατ. θα δοθούν σε 1 εκατ. Έλληνες

«Βόμβα» Ρεν: Δεν θα δοθούν όλες οι συντάξεις που είναι σε εκκρεμότητα!